Sport

2017.06.23. 19:17

Angliában ez nem meglepő: közbeszólt az eső

Ilkley - Fucsovics Márton negyeddöntőjét szombatra halasztották Ilkley-ben.

Ilkley - Fucsovics Márton negyeddöntőjét szombatra halasztották Ilkley-ben.

A péntekre tervezett negyeddöntők közül csak az elsőt tudták megkezdeni, majd amikor látszott, hogy emberi időben nem érhet véget a program, a harmadik és negyedik találkozót, köztük Fucsovics Márton (136. a világranglistán) fellépését is törölték Ilkley-ben, a 127 ezer eurós tenisz ATP-challengertornán. Mivel angliai viadalról van szó, talán mondani sem kell, hogy az esőzés szólt közbe.

Marci meccsét szombatra halasztották, az ellenfél pedig az angol Jay Clarke, aki egyfelől csak 396. a világrangsorban, de még csak 19 éves, ráadásul az előző fordulóban két szettben felülmúlta Ilja Marcsenkót, az elsőszámú magyar férfiteniszezőt tavaly és tavalyelőtt négyből négyszer legyőző ukrán teniszezőt. A program szorossá válik, hiszen – ha az időjárás engedi – a szombat délre kiírt negyeddöntők után délután az elődöntőket is lejátsszák. Miközben hétfőn egy házzal odébb, Londonban megkezdődik az év harmadik Grand Slam-versenyének, a wimbledoninak a selejtezője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!