Sport

2017.06.26. 11:52

Nagy gyümölcsszüret ígérkezik Halászban…

Nagyhalász - Ludánszki István marad a megyei első osztályú egyesület játékos-edzője, a támadósorban erősítenének.

Nagyhalász - Ludánszki István marad a megyei első osztályú egyesület játékos-edzője, a támadósorban erősítenének.

Mint megannyi más riválisnál, a Nagyhalásznál is javában tart az újratervezés. A szezont a kilencedik helyen záró megyei első osztályú futballcsapat kerete még „forrásban van” (ami ebben az időszakban abszolút nem meglepetés…), annyi viszont bizonyos, Ludánszki István a játékos-edző marad a posztján. Egyelőre itt tart a történet.

– El kell ismerni, nem egészen úgy alakult a tavaszi szezon, ahogy azt terveztük, ennek több oka van – elmélkedett Kropkó András, a nagyhalászi egyesület elnöke. – Sérülések, eltiltások nehezítették a munkánkat, továbbá megéreztük, hogy két játékos télen, az átigazolási időszak utolsó pillanatában elment, a pótlásukat pedig nem tudtuk megoldani.

A feladat adott

– Az mindenesetre biztató, hogy az ificsapat bajnok lett, ennek természetesen mindenki örült. Nagy Lajos és az utánpótlásban dolgozó kollégáinak sok éves munkájának gyümölcse látszik beérni. Erre alapozva a jövőben mindenképpen szeretnénk fokozatosan beépíteni a saját nevelésű játékosokat, ez hosszú távú célunk.

Ami pedig a „nagyokat” illeti: a Halász – a bajnok és kiemelkedő statisztikát produkáló Balkány után – a második legacélosabb védelmet mutathatta fel az elmúlt idény során. Ugyanakkor a támadórészleggel akadtak gondok, magyarán kevés gólt szerzett a Ludánszki-legénység, így adódik a feladat, ennek a csapatrésznek a megerősítésére fókuszálnak leginkább a vezetők. Vagyis, a feladat adott.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!