Sport

2017.07.08. 18:46

Nagyhalász Speedway Ring - A vihar kitolt a vaspapucsosokkal!

Nagyhalász - Vasárnap délelőtt tizenegytől újra startol a csapatbajnokság nyitókörének mezőnye.

Nagyhalász - Vasárnap délelőtt tizenegytől újra startol a csapatbajnokság nyitókörének mezőnye.

Öt futam lement, amikor becsapott a ménkű. Pontosabb az észak-kelet felől érkezett zápor-zivatar! Pedig az előző három verseny parádés küzdelmeket hozott a Nagyhalász Speedway Ringen. Szombaton itt kezdődött az országos csapatbajnokság négy klub tizenhat vaspapucsosával, akik hét országot (argentin, bolgár, cseh, német, osztrák, ukrán és magyar) képviseltek. Az öt futam a debrecenieknek sikerült a legjobban, hiszen három futamgyőzelmet arattak, a házigazda nagyhalásziak és a gyulaiak egy elsőséggel zártak, a vasadiak eggyel sem.

Aztán jött az eső, a szél a kényszerszünet. A nézőknek szerencsére volt hova menekülniük, a verseny zsűrije döntött: a versenyt befejezték és mivel a motorosoknak megfelelő, vasárnap délelőtt tizenegytől újra indítják. A szombati eredményeket törlik, mindenki tiszta lappal indul. A szervezők tájékoztatása szerint természetesen a belépők, azaz a karszalagok a holnapi viadalra is érvényesek.

A vihar elvonulása után azonnal elkezdődött a pálya karbantartása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!