Sport

2017.07.13. 18:50

Négy riválist azért megelőzött Osváth Krisztina

Nyíregyháza - Osváth Krisztina a futamában a hatodik helyezést szerezte meg Bydgoszczban, az U23-as atlétikai Európa-bajnokságon.

Nyíregyháza - Osváth Krisztina a futamában a hatodik helyezést szerezte meg Bydgoszczban, az U23-as atlétikai Európa-bajnokságon.

Futamában a hatodik, összesítésben pedig a huszadik helyen végzett a 24 versenyzőt felvonultató mezőnyben Osváth Krisztina az U23-as Európa-bajnokság 800 méteres versenyszámában.

A Nyíregyházi Sportcentrum középtávfutója a nevezési eredmények alapján a 22. idővel rendelkezett a csütörtökön a lengyelországi Bydgoszczban kezdődő eseményen, ha ezt vesszük, sikerült előrelépnie. Az egyéni legjobbját azonban nem tudta megjavítani, a most elért 2:09.07 perces ideje élete második legjobbja. Széles Imre tanítványa a harmadik futamban kapott helyet, bátran kezdett, de rosszul helyezkedett, ami miatt bezárták, és sorozatos iramváltásokra kényszerült. Sokáig a hetedik helyen haladt, a mezőnytől a török Rüya Kaya leszakadt, Krisztina a célegyenesben a szerb Zorana Grujicsot is lehajrázta, így lett hatodik a futamában, ami nem ért továbbjutást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!