Sport

2017.08.10. 09:57

Mboussi lehet a kótaji védelem oszlopa

Kótaj - A kalandos utat bejárt kameruni hátvéd az újonc futballcsapathoz igazolt.

Kótaj - A kalandos utat bejárt kameruni hátvéd az újonc futballcsapathoz igazolt.Ezen a szinten igazán ütős igazolással rukkolt elő a Kótaj. A megyei első osztályban újonc futballcsapat a jelek szerint nagy szükségét érezte a védelem acélosításának, így lecsapott a lehetőségre: Yves Simplice Mboussi bevetésével vág neki az idénynek. A kerekeken harminc esztendős kameruni hátvéd 2008-ban érkezett Magyarországra, nevezetesen a Nyíregyháza Spartacushoz. Két évet húzott le a Szpariban, negyvenöt élvonalbeli meccsen szerepelt. Majd Vecsésen futballozott, Moldovában, sőt Vietnámban is szerencsét próbált. Visszatérését követően a Kisvárda szerződtette, innen némi hányattatás után a Nógrád megyei első osztályban érdekelt Balassagyarmat szolgálatába állt, mígnem újfent felbukkant a keleti régióban.

Mindenesetre a kótajiak számára nagy segíthet nyújthat a bennmaradás kiharcolásához, mi másért, ha nem ebben bízva szólították a kalandos utat bejárt hátvédet soraikba. Seregi Mihály együttese vasárnap, hazai pályán a Fehérgyarmat elleni összecsapással kezdi a bajnokságot.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!