Sport

2018.01.04. 16:29

Pénteken már a labdáé a főszerep a teremtornánkon

Nyíregyháza - Harminckét csapattal rajtol a Kelet-Magyarország–Eissmann Hungária Kupa.

Nyíregyháza - Harminckét csapattal rajtol a Kelet-Magyarország–Eissmann Hungária Kupa.

A hónapokkal ezelőtt elkezdődött szervezőmunka eredményeként pénteken a Continental Aréna játékterére léphetnek a tizenharmadik alkalommal kiírt a Kelet-Magyarország–Eissmann Hungária nemzetközi, pénzdíjas teremlabdarúgó-torna résztvevői. Pontosabban a harminckét csapatból tucatnyi, hiszen a nyitónapon három csoport küzdelmeit rendezzük.

- Mindennel készen állunk, jöhet a rajt. A visszajelzések, a nevezések alapján színvonalas tornára van kilátás, hiszen az NB-és focicsapatok közül nagyon sokan csak a jövő héten, vagy később kezdik a felkészülést, így ismert játékosok is pályára léphetnek.

– Bízom benne, hogy remek mérkőzéseket láthatnak majd az érdeklődők és sokan ülnek majd le a lelátókra, hiszen nem kell belépőjegyet venni, ingyenes háromnapos focifieszta – tudtuk meg Dajka Lászlótól, a torna főszervezőjétől.

Elmaradhatatlan különdíjak

Szombaton egész nap rúgják majd a résztvevők és vasárnap reggelre is marad még egy csoport. Valamennyi kvartettből az első két helyezett jut tovább a kiesése rendszerű folytatásba.

Minden résztvevő megkapta a pontos kiírást, a találkozók kétszer tizenkét percesek, a vasárnap esti döntő előtt a Rúgjon a Kelettel! játékunk nyertesei kapnak lehetőséget arra, hogy ők is labdába rúgjanak.

Miként azt a tornánkon hagyomány, különdíjakat is átadunk majd a legjobb mezőnyjátékosnak, a legjobb kapusnak és persze a gólkirálynak.

Rúgjon a Kelettel!

Íme az öt szerencsés előfizetőnk, akik hetesrúgáson vehetnek részt a döntő előtt Szabó László (Nyíregyháza)

Wágner Szilárd (Nyíregyháza)

Kovács Zsolt (Gávavencsellő)

Somogyi István (Székely)

Konyár Dominik Zsombor (Kótaj)

A nyerteseket telefonon értesítjük a részletekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!