Sport

2018.04.25. 07:58

Szpari - Az utolsó passzok fontossága

Nyíregyháza - Szerda este a Szparinak nyomás alatt kell tartania a vendég barcikaiakat.

Nyíregyháza - Szerda este a Szparinak nyomás alatt kell tartania a vendég barcikaiakat.

Nincs megállás. Vasárnap-szerda-vasárnap – ez a ritmus vár a Spartacus focistáira. Vasárnap gól nélküli meccset játszottak a vendég zalaiakkal, szerdán pedig a kazincbarcikaiakat fogadják, a hetet pedig a kisvárdai megyei rangadóval zárják.

Edzőváltás után

Visszatérve a hétközi fellépésre (este héttől), az a borsodi csapat lesz a vendég, amelynél edzőváltás volt a közelmúltban. Vitelki Zoltán távozott, a harmadik vonalban bajnokságot nyerő Koleszár György vette át a stafétabotot, a csapat pedig vasárnap legyőzte a soproniakat.

Ősszel Tiszaújvárosban (albérletben itt játszottak a barcikaiak) Rezes László és Pekár László góljaival kétszer is vezetett a Szpari, végül döntetlen (2-2) lett a meccs végeredménye.

– A kazincbarcikaiak az edzőváltás után nyertek, ami egy dolog – kezdte a beharangozó beszélgetést Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – A fontosabb az, hogy nekünk is győznünk kell szerdán este. Mindenképpen azt szeretném, ha a támadójátékunk minősége javulna elsősorban a tizenhatos előtti zónában. Itt az utolsó passzok előtt gyakorta rossz döntéseket hozunk, ezen változtatni kell. Nagy nyomás alatt kell tartanunk a vendégeket, ezt szerettük volna a zalaegerszegiek ellen is, ám nagyon jól játszottak – így Lucsánszky Tamás.

Ami a játékosokat illeti, Kelemen Dávid továbbra is maródi, Holdampf Gergő sérülése viszont már a múlté, a focista játékra kész.

Labdarúgás: NB II., 25. forduló, Elhalasztott mérkõzések, szerda

Nyíregyháza Spartacus–Kazincbarcikai SC.

Városi Stadion, 19, v.: Nagy N. (Medovarszki J., Horváth R.).

Spartacus: Jova - Szokol, Fodor Rubus Forró - Ötvös, Csilus T. Pekár - Szabó, Dragóner, Papp.

FC Csákvár–Kisvárda Master Good. Csákvár, 17, v.: Molnár A. (Szalai B., Pápai). Kisvárda: Zöldesi – Oltean, Rjasko, Vári B. – Lucas – Hej, Melnik, Oláh G., Heffler N. – Horváth Z., Ilics. További mérkőzések. Cegléd–Zalaegerszeg, Vác–Mosonmagyaróvár, Szolnok–Soproni VSE, Budaörs–Szeged 2011, Dorog–Soroksár (mind 17), Gyirmót–Siófok (19).

Már lejátszották: Budafok–MTK 2–3, Békéscsaba–Gyõr 1–3

ML

Ezek is érdekelhetik