Sport

2018.05.05. 20:05

"Nem bírtunk a hazaiak paradés napot kifogó kapusával"

Újfehértó, Levelek - Labdarúgó megyei II. osztály, Pannónia Zrt.-csoport, 25. forduló, szombati mérkőzés: Idegenben szerzett pontot a Levelek.

Újfehértó, Levelek - Labdarúgó megyei II. osztály, Pannónia Zrt.-csoport, 25. forduló, szombati mérkőzés: Idegenben szerzett pontot a Levelek.

Újfehértó–Levelek 1–1 (0–1)

Újfehértó, 150 néző, v.: Piskóczi Zs.

Újfehértó: Gégény B. – Karaffa I., Szilágyi Á., Petics Gy., Kántor T., Veres D. (Urr D.), Dénes K., Csizmarik Á. (Zámbó J.), Zámbó D., Tóth Sz. (Kónya M.), Mogyorósi Á. Játékos-edző: Szilágyi Ákos.

Levelek: Varga Gy. – Hatházi M., Majláth S., Páter I., Balogh Zs., Pásztor J., Hajdu G., Vass I., Gebri Gy., Pekk T., Csekk A. Edző: Majláth Sándor.

Gól: Kántor T., illetve Csekk A. Ifi: 6–0.

Szilágyi Ákos: – Az első félidőben megköszönhetjük, hogy Gégény Bálint személyében nem megyei kettes képességű kapusunk van. A folytatásban végig uraltuk a játékot, de a nyolcvan százalékos labdabirtoklásunkkal nem sok mindent tudtunk kezdeni. Az egész meccsen egyszer lőttünk kapura, így nem tudunk nyerni. Le a kalappal a leveleki csapat előtt, hogy tizenegy emberrel lehozták ezt a mérkőzést.

Majláth Sándor: – Az első félidőben tűzijátékot rendeztünk a kontráinkból, de nem bírtunk a hazaiak paradés napot kifogó kapusával. A másodikban elfáradtunk, és ez a játékrész már az Újfehértóé volt. Dícséret illeti a pályára lépő tizenegy játékosomat, akik végig küzdöttek. Remélem lassan azért kiegyenesedünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!