Sport

2018.08.04. 13:44

Madzinnal erősödött a tarpai támadószekció

Tarpa - Márton István edző szabad kezet kapott: a biztos bennmaradás a cél a beregi alakulatnál.

Tarpa - Márton István edző szabad kezet kapott: a biztos bennmaradás a cél a beregi alakulatnál.

Tarpán még sokáig emlegetik, hogy nemrég a Real Madrid korosztályos csapatát látták vendégül a pályájukon. Szécsi Szabolcs polgármester rajta tartja a szemét a megyei első osztályú együttesen is, a vezetőség ezúttal azt kérte Márton István edzőtől, hogy építse be a feltörekvő fiatalokat, miközben a rutinos játékosok is formálják majd a beregi gárda arculatát.

Marad a szakmai tanácsadó

A távozók listája nem csekély: egyaránt Fehérgyarmatot választotta Barta Ferenc és Antal Roland, Rácz Tamás a DEAC-hoz igazolt, Mándi László a Gergelyiugornyát részesítette előnyben, Polacsek Patrik Lőrincibe szegődött el, és búcsút intett a tarpaiaknak Gajdos Gergő, Béres Richárd, Péter György, valamint Veréczi Erik is.

– A bajnokságot nyert U19-es csapatunkból több játékos előtt is ott a lehetőség: bizonyíthat a felnőttek között – erősítette meg Márton István. – Tiszavasváriból Ka­nócz Béla és Lakatos Bence jött, megállapodtunk az ibrányiak gólerős csatárával, Madzin Istvánnal, a továbbra is remek kondícióban lévő Balogh Gyulával, aki eddig Vásárosnaményban játszott, Losonczi Bence pedig újrakezdte. A minimális cél a biztos bennmaradás, közben pedig ki kell alakítani egy jó szellemű együttest. Noha Csank János egykori szövetségi kapitány az NB III.-as Gyöngyösnél hosszabbított, a mi munkánkat továbbra is szakmai tanácsadóként segíti.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!