Sport

2018.08.29. 19:55

Másodperceken múlott a Szpari győzelme

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus az NB II. hétközi fordulójában a Monor vendégeként ikszelt.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus az NB II. hétközi fordulójában a Monor vendégeként ikszelt.

Az eddig egy győzelemmel álló nyíregyháziak az idáig egy ponttal szerénykedő Monorhoz látogattak. A várakozásoknak megfelelően Bozsik József csapata birtokolta többet a labdát, a mezőnyfölénynek a 21. percben lett meg az eredménye: Fodor Ferenccel szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a tizenegyest Pekár László értékesítette.

Érett a Szpari szezonbeli második győzelme, a hosszabbítás utolsó másodperceiben azonban a hazaiak játékosa, Ficsor Richárd került helyzetbe és nem is hibázott, döntetlenre mentette a meccset.

Monor-Nyíregyháza Spartacus 1-1 (0-1)

Budapest, v.: Radványi (Szalai D., Szalai B.)

Monor: Bozsó - Fülöp (Ficsor 58.), Karacs, Tóth F., Pintér - Sági, Bori, Májer, Szerencsi - Palincsár (Bayer 74.) - Tóth B. (Tóth Á 58.). Vezetőedző: Horváth Dávid

Spartacus: Jova - Polényi, Fodor, Pejovic, Farkas - Kártik, Bakos (Forró 74.), Pekár - Gyurján (Hornyák 65.), Dragóner (Starosta 65.), Rezes. Vezetőedző: Bozsik József

Gólszerző: Pekár (21. - 11-esből), ill. (Ficsor 94.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!