Sport

2018.09.09. 18:32

Megszerezte első győzelmét a csengeri csapat!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban vasárnap megszerezte első győzelmét a csengeri csapat, idegenben vitézkedtek a baktaiak, otthon nyertek a mándokiak, a balkányiak és az ibrányiak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban vasárnap megszerezte első győzelmét a csengeri csapat, idegenben vitézkedtek a baktaiak, otthon nyertek a mándokiak, a balkányiak és az ibrányiak.

Gyulaháza–Baktalórántháza 0–2 (0–0)

Gyulaháza, 150 v.: Ésik I.

Gyulaháza: Darvai – Gáti (Mészáros), Kovács E., Tóth F., Kovács B. (Éles I.), Kozma M. (Szilágyi D.), Horváth M., Bacsó, Lakatos T., Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Baktalórántháza: Körösi – Kántor, Csordás, Toldi, Lakatos I., Fábri (Ráti), Lakatos L., Balogh P., Rakóczi (Balogh Zs.), Sitku, Nagy T. Edző: Gebri Pál.

Az első harminc percben eldönthették volna a meccset a hazaiak, utána felülkerekedtek a baktaiak. Döntőnek bizonyult két súlyos védelmi hiba.

Gól: Nagy T., Csordás. Kiállítva: Darvai (47.), Horváth M. (93.), illetve Lakatos L. (93.)Ifi: 5–1.

Bardi Gábor: – Az első félidőben helyzeteket hibáztunk, lett volna sanszunk a győzelemre. A második játékrész sajnos már nem úgy alakult, ahogyan szerettük volna. Nem maradt más, mint gratulálni a baktaiaknak, illetve Baráth Péternek az első korosztályos magyar válogatottbeli góljához. Büszkék vagyunk rá!

Gebri Pál: – Tudtuk, hogy nehéz lesz, ám a második félidő elején hamar lezártuk a mérkőzést.

Csenger–Tarpa 2–0 (1–0)

Csenger, 300 néző, v.: Pethő.

Csenger: Juhász – Pankotai, Császár (Katona P.), Stef, Mona, Lengyel (Kövesligeti), Pálfi, Balogh Á., Ostváth (Reszler), Gaál (Almási), Bodó. Edző: Csík Tibor.

Tarpa: Shosh – Ricse, Szidor, Rozman, Nádimov, Kacsó, Stefán (Szilágyi), Lakatos B., Madzin (Losonczi), Balogh Gy., Djácsenkó (Rácz). Edző: Márton István.

Változatos, helyenként jó iramú mérkőzésen, hosszú böjt után megérdemelten szerezte meg első győzelmét a csengeri csapat.

Gól: Bodó 2.

Csík Tibor: – Gratulálok mindenkinek, aki kivette a részét a győzelemből, ami már régóta érett. A győzelmet az édesapját elveszítő Rozikának ajánljuk, osztozunk a gyászában.

Márton István: – Nagyon gyengén játszottunk, és a hazaiak akaratban is felülmúltak minket. De ezek is mi vagyunk!

Mándok–Tiszavasvári 3–0 (2–0)

Mándok, 200 néző, v.: Paráda.

Mándok: Fegyinjiszinec – Ari (Bodnár L.), Hidi, Nagy K., Dallos (Kohutka), Bátyi, Tudja (Baglyos), Szabó T. (Hegedüs T.), Buda Pallai, Riavoriv. Edző: Kiss Gábor.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka, Bodnár A. (Holzsnyák), Demkó B., Bakos, Lajos, Gyurján, Szojka, Ujj (Huszti), Bolega (Száraz), Bolgár (Lakatos L.). Edző: Nagy István.

Gól: Dallos 2, Baglyos. Ifi: 2–9.

Kiss Gábor: – Az első győzelem megszerzése volt a legfontosabb, azonban jóval többet kell majd nyújtani a továbbiakban, ha újabb sikereket akarunk aratni.

Nagy István: – Mindkét kapu veszélyben forgott, és a helyzeteivel jobban sáfárkodó csapat nyert.

Balkány–Fehérgyarmat 2–0 (2–0)

Balkány, 100 néző, v.: Takács A.

Balkány: Tóth – Oniszyko, Molnár F. (Hamar), Csehil (Parádi B.), Ohár, Tóth Z., Csatári, Potornai (Dudás), Jakab (Huszár), Posta, Gelsi. Megbízott edző: Obsitos Norbert.

Fehérgyarmat: Jakocska – Farkas S. (Petrohai G., Imre M.), Orosz F., Szatke, Popovics, Mócsán, Veress L., Imre Zs. (Mihalovics), Barta F., Istenes E., Dascal. Edző: Siti Ferenc. A hazaiak megmutatták az igazi arcukat, régen tapsoltak ennyit a hazai szurkolók a balkányi katlanban.

Gól: Gelsi, Jakab. Ifi: 0–6.

Obsitos Norbert: – Ragyogó első félidőt produkált a csapat, a szünet után is jól működött a pressing, és csak annyi a bosszantó, hogy megint rengeteg helyzetet puskáztunk el. Ebben javulnunk kell. A csapat Horváth Lászlónak ajánlja a győzelmet és együtt érez vele gyászában.

Siti Ferenc: – Nem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat, egyébként sem szoktunk itt nyerni. Most is csak a második félidővel tudunk elszámolni tisztességesen.

Ibrány-Nagyecsed 6-1 (3-1)

Ibrány, 400 néző, v.: Németh.

Ibrány: Tóth – Somogyi M. (Somogyi T.), Pócsi, Majoros (Kiss P.), Balogh G., Nagy D., Kiss T. (Szabó M.,), Csáki, Gergely (Kovács G.), Farkas M. Edző: Madalina György.

Nagyecsed: Makó (Sarkadi) – Ádámszki (Nyíregyházi), Sarkadi, Zámbó (Bodogán), Marinas, Ascsillán (Roszel), Nyíri, Homann, Kóka, Dobos, Erdős (Bulyáki). Játékosedző: Ádámszki Róbert. Közönségszórakoztató, magabiztos hazai győzelem.

Gól: Nagy D. 3, Kiss T. 2, Majoros, illetve Nyíregyházi. Kiállítva: Nyíri (24.). Ifi: elmaradt.

Madalina György: – Két jó csapat találkozott egymással,ám a mérkőzés színvonala elmaradt egy rangadóétól. A kiállítás rányomta a bélyegét a találkozóra, és hogy nem lett jobb a találkozó, arról a vendégjátékosok is tehetnek.

Ádámszki Róbert: – Két potyagól, és a felesleges kiállítás eldöntötte a mérkőzést. Az ecsedi szurkolók még 3–1 után is kitettek magukért. Ez volt a meccs egyetlen pozitívuma.

A bajnokság állása

1. Ibrány 5 4 1 – 22-3 13

2. Baktalórántháza 5 4 1 – 14-5 13

3. Nagyecsed 5 3 1 1 7-10 10

6. Nyírgyulaj 5 2 3 – 11-6 9

4. Tarpa 5 3 – 2 11-9 9

5. Fehérgyarmat 5 2 2 1 11-8 8

7. Kisvárda II. 5 2 2 1 10-5 8

8. Nagyhalász 5 2 2 1 10-7 8

9. Tiszakanyár 5 2 – 3 8-15 6

11. Balkány 5 1 3 1 2-8 6

10. Vásárosnamény 5 1 2 2 11-11 5

12. Gyulaháza 5 – 2 3 3-10 2

13. Mátészalka 5 1 1 3 9-10 4

14. Mándok 5 1 1 2 6-7 4

15. Csenger 5 1 1 3 9-4 4

16. Tiszavasvári 5 - - 5 4-26 0

Ezek is érdekelhetik