Sport

2018.09.08. 16:13

Sényő - Csak egy vereség, nincs pánik

Sényő - A sényőiek vasárnapi riválisa az előző fordulóban hasonló módon kapott ki.

Sényő - A sényőiek vasárnapi riválisa az előző fordulóban hasonló módon kapott ki.

A parádésan rajtoló Sényő–Carnifex az előző fordulóban elszenvedte az első vereségét az NB III.-ban, mindezt 4–1-es különbséggel a Szolnok vendégeként. A csapatot ettől függetlenül nem zökkentette ki a pofon.

– Ugyanúgy telt a hetünk mint az eddigiek, semmilyen pánikhangulat nincs a csapat körül – foglalta össze a jászsági túra óta eltelt napokat Imrő László, a csapat edzője. – A céljaink továbbra sem változtak. Egy vereségről van szó, és Szolnokon azért ki lehet kapni.

Régi jó barát érkezik

A sényőiek vasárnapi ellenfele, a DVTK II. hasonló eredményt ért el a Nyírbátor ellen az előző fordulóban, és hozzá lehet tenni, hogy a miskolciak eddig csupán egyszer nyertek, az összes többi meccsüket elveszítették és már másodszor kaptak ki három góllal.

– Nem téveszt meg bennünket az eddigi szereplésük – szögezte le azonnal Imrő László. – Fiatal, de fizikailag és technikailag is nagyon jól felkészített csapat érkezik hozzánk. Nehéz mérkőzésre számítunk, de a helyzeteink megvoltak Szolnokon is, ha ugyanennyi lehetőségnek csak a felét értékesítjük most, akkor már nem érünk el rossz eredményt.

A sényői tréner a Diósgyőr tartalékcsapatának másod­edzőjéről külön is beszélt.

– Ha valaki, akkor Fogarasi Zoltán tökéletesen ismeri ezt a csapatot és a játékosállományt – folytatta a sényői szakember. – Biztos vagyok benne, hogy bármilyen eredmény is születik, a barátság a mérkőzés után is megmarad, már csak a régi sportsikerekre való tekintettel is, amit Fiumei Viktorral és velem elért a megyei futballban.

MK

Ezek is érdekelhetik