Sport

2018.10.30. 13:12

Nyíregyháza Spartacus - A focizgatás nem fér bele

Nyíregyháza - Csak az utolsó félórában nyújtott megfelelő teljesítményt a Nyíregyháza Spartacus.

Nyíregyháza - Csak az utolsó félórában nyújtott megfelelő teljesítményt a Nyíregyháza Spartacus.

Összességében nem panaszkodhatnak azok, akik megtekintették vasárnap kora délután a Tiszakécske nyíregyházi vendégjátékát. A második vonalbeli focimeccsen volt helyzet bőven, ezekből hat gól született.

Elveszített párharcok

A Szpari szurkolói viszont aligha lehetnek elégedettek a végeredménnyel, hiszen a piros-kékek a három szerezett gól mellett hármat kaptak is és csak egy pontot tartottak itthon. A látottakkal Lengyel Roland, a Spartacus vezetőedzője sem volt elégedett.

– Sajnos, az első félidőben enerváltan futballoztunk, nem vállalkoztunk és védekezésben kevesek voltunk – kezdte visszapillantását a találkozóra Lengyel Roland. – Támadásban igazából megvoltak azok a lehetőségek, amelyeket kihasználhattunk volna. Sajnos, nem jöttek be. Középpályán elveszítettük a párharcokat és ebből tudott építkezni a tiszakécskei csapat.

– A második félidőben talán frissebben mozogtunk, főként az utolsó harminc percben, amikor hátrányban voltunk. Mindent megtettünk azért, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. Sajnos, nem sikerült megszerezni a győzelmet, az utolsó félórában hiába játszottunk úgy, ahogyan azt hazai pályán kell. Nem fér bele az, hogy hatvan percig csak focizgatunk – így Lengyel Roland.

A csapat eddig a tizennégy meccsen tizennégy pontot szerzett, amivel a tabella tizenötödik helyén tanyázik.

A héten két tétmeccs vár Pekár Lászlóékra: szerdán a Magyar Kupában a zalai ­Andráshida vendégei lesznek, vasárnap pedig Balmazújvároson játszanak bajnokit.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!