Sport

2018.12.15. 20:44

Szpari - Győzelemmel búcsúznának

Nyíregyháza - Vasárnap a mosonmagyaróváriak vizitálnak a Szparinál.

Nyíregyháza - Vasárnap a mosonmagyaróváriak vizitálnak a Szparinál.

És eljött az idei utolsó meccs. Vasárnap hazai pályán búcsúzik az esztendőtől a Nyíregyháza Spartacus, mégpedig a távolról érkező mosonmagyaróváriak ellen. Végre olyan ellenfele lesz a mieinknek, aki hátrább áll a tabellán.

A Szpari a 14. helyezett 24 ponttal, a mosoniak a 18. helyen állnak 18 egységgel. A korábbi mestertől, Várhidi Pétertől október derekán elváltak a dunántúliak, a csapatot Tóth András dirigálja. Az elmúlt három fordulóban ikszeltek Csákváron, majd otthon legyőzték a Győrt és a Békéscsabát.

– Ugyanolyan meccs lesz, mint az eddigiek – kezdte érdeklődésünkre Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Szeretnénk a jó sorozatot folytatni és itthon tartani mindhárom pontot. A mosoniak jó passzban vannak, ebben a másodosztályban bárki bárki ellen szerezhet pontot, vagy pontokat.

– Amennyiben úgy állunk bele a meccsbe, mint az utóbbiakba, akkor biztos vagyok benne, hogy nem lehet gond. Lehetnek veszélyek a mérkőzésen, hiszen jó játékosaik vannak, két magas, kellemetlen támadóval. Rájuk különösen figyelnünk kell. Egyébként olyan párharckereső focistáik vannak, mint a barcikaiaknak. Szerencsére az utóbbi időben ebben sokat léptünk előre – így Lengyel Roland.

Sajnos sokan szerepelenek a maródiak listáján. Az újak között van a barcikai győztes meccsen megsérült Hornyák Marcell, az ott besárgult Pekár László és a meccs előtt edzésen megsérült Nagy József. A hírek szerint újabb fiatal tehetségek is lehetőséget kaphatnak majd az idei utolsó bajnokin.

- ML -


Labdarúgás

NB II. 21. forduló:

Nyíregyháza Spartacus-Mosonmagyaróvár

Vasárnap 13. Városi Stadion, 13, v.: Berényi T., Márkus, Berényi Á.

További mérkőzések: Siófok–Monor, Csákvár–ZTE, Győr–Cegléd, Békéscsaba–Budaörs, Kaposvár–Kazincbarcika, Tiszakécske–Gyirmót, Balmazújváros–Soroksár, Vác–Dorog (mind 13), Vasas–Budafok (17)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!