Sport

2019.02.08. 11:16

Medencés Alligátor-vadászatra készülnek a pólósaink

Nyíregyháza - Két meccset is játszik szombaton az AQUA SE OB II.-es csapata.

Nyíregyháza - Két meccset is játszik szombaton az AQUA SE OB II.-es csapata.

Beindult a nagyüzem a vízilabdában. A nyíregyházi AQUA SE utánpótláscsapatai már korábban vízbe szálltak, a hét végén az OB II.-es férfiegyüttes is folytatja bajnoki sorozatát. Hét, de nem szűk esztendő után ismét felnőtt bajnoki fordulónak ad otthont a sóstói uszoda. A mostani csapat a tavaly ősszel indult bajnokságra „kiöregedett” serdülő játékosokból és a korábbi saját nevelésű, de még aktív vízilabdásokból állt össze. Az OB II. Észak-keleti csoportjában e szombati lesz az alapszakasz ötödik, záró fordulója. A mieink két meccset fognak játszani, mégpedig a Ceglédi VSE (10 óra) és a Gyöngyösi Alligátorok Vízilabda SC (13) ellen, mindkét meccs nyerhetőnek tűnik.

Papucs vagy cipővédő

A két hazai érdekeltségű mérkőzés mellett további négy izgalmasnak ígérkező meccset láthatnak azok, akik ellátogatnak a sóstói uszodába. A Vízben Fitten Tárt Kapus program részeként a belépés ingyenes, az 50 méteres medence a strandfürdő bejáratán keresztül (Berenát út 1–3.) közelíthető meg. Papucs vagy cipővédő használata kötelező!

KM


Vízilabda: OB II.

Észak-keleti csoport

1. Egri Vízmű SC 24

2. Dr. Synergy-Miskolc VSC 19

3. AQUA SE Nyíregyháza 13

4. Ceglédi VSE 9

5. Erzsébeti SC MTK 3

6. Gyöngyösi Alligátorok 3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!