Sport

2019.03.28. 11:43

Gólfelelőssé lépett elő a kisebbik Kapacina tesó

Sényő - A csatár szerint lökést adhat csapatának a múlt hétvégi győzelem.

Sényő - A csatár szerint lökést adhat csapatának a múlt hétvégi győzelem.

A Sényő-Carnifex FC szombaton sokakat meglepett azzal, hogy a kilencmeccses nyeretlenségi sorozatát a listavezető Szolnok ellen szakította meg.

– Reméltük, hogy hamarabb összejön az első tavaszi győzelem, de ha már így alakult, akkor örülünk neki, hogy épp a Szolnokot sikerült megvernünk először – tekintett vissza a sényőiek győztes gólját szerző Kapacina Kevin. – Remélem, a csapatnak nagy lökést ad ez a meccs és a továbbiakban jó eredményeket fogunk elérni.

A 22 éves játékos kiváló formában kezdte a második fél évet, jelenleg ötödik az NB III. Keleti csoportjának góllövőlistáján.

– Úgy érzem, a mezőnyben is hasznára tudok lenni a csapatnak, de egy csatárt a góljai minősítenek, ezért örülök, hogy betalálok mostanában – mondta Kevin, akinek a játékát tél óta a bátyja, Valér is segíti.

Otthon is megbeszélik

– Ez az első csapat, amelyben együtt játszunk, de mindketten itt nevelkedtünk, sokat jelent nekünk ez a klub. Még csak négy bajnoki telt el azóta, hogy csatlakozott hozzánk Valér, úgyhogy a pályán egyelőre nincs különösebb jelentősége annak, hogy testvérek vagyunk, ugyanúgy tekintünk egymásra, mint más játékostársunkra. Ami előny, hogy otthon is van kivel átbeszélni az edzésen és a meccsen történteket – zárta szavait Kapacina Kevin, aki legközelebb Diósgyőrben növelheti góljai számát.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!