Sport

2019.03.02. 11:57

Szpari - Vasárnap vernék a Vasast

Nyíregyháza - Egykori csapattársak is találkoznak majd az újpesti stadionban.

Nyíregyháza - Egykori csapattársak is találkoznak majd az újpesti stadionban.

Remélhetőleg ez nem változik. Mármint az, hogy a Lénárdfalva ellen ikszelt a Szpari, utána a bajnokságban legyőzte a Monort.

Döntetlenre győzelem

Szerdán a román negyedik osztályban szereplő szatmárnémetiek ellen ismét iksz (0–0) volt az edzőmeccs eredménye, vasárnap pedig ismét bajnoki jön. Igaz most nem itthon, hanem az újpesti Szusza Ferenc Stadionban, a Vasas albérletében.

A két piros-kék gárda őszi, nyíregyházi találkozóján döntetlen született (3–3), a Vasas kilencedikként, öt ponttal többet (36) begyűjtve várja a tizenkettedik Szparit.

A jelenlegi nyíregyházi játékosok közül Bakos Szabolcs, Polényi Gábor és Rezes László is játszott korábban az angyalföldieknél, Rokszin Ádám pedig onnan igazolt ide. Az ellenfélnél is lesznek ismerősök, mégpedig Hinora Kristóf és Kelemen Dávid.

– Nehéz találkozó vár ránk, a Vasasnak nem ment úgy az elmúlt két fordulóban, mint szerették volna – kezdte az esélylatolgatást Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– A masszív angyalföldiek ellen további javulást várok csapatjátékban és egyéni teljesítményekben egyaránt. Jó pályán, remélhetőleg jó időben szeretnénk egy remek tévés mérkőzést játszani és pontot vagy pontokat szerezni – így Zoran Szpisljak.

Besárgulás és agyrázkódás

A csapattal kapcsolatos hír, hogy a legutóbbi bajnokin az ötödik sárgáját gyűjtötte be Bakos, így nem játszhat. Kovács Norbert pedig agyrázkódás miatti kényszerpihenőn van.

- ML -


Labdarúgás: NB II., 26. forduló, vasárnap.

Vasas-Nyíregyháza Spartacus

Szusza-stadion, 16., v.: Pillók (Búzás, Király).

Spartacus: Jova – Tóth, Fodor, Pejovics, Forró – Polényi, Gulyás – Rezes, Kártik, Gyurján – Hornyák.

További mérkőzések: Budaörs–Vác, Cegléd–Balmazújváros, Monor–Kaposvár, Siófok–Békéscsaba, Csákvár–Győr, Kazincbarcika–Soroksár, Mosonmagyaróvár–Dorog (mind 14.30, ZTE–Tiszakécske, Gyirmót–Budafok (mindkettő 17).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!