SZON - Autó

2018.08.24. 22:01

Térjen be a Platán Autóházba a régi autójával, és távozzon el egy újjal!

<strong>Most éri meg lecserélnie használt autóját, hiszen fantasztikus árengedményeket nyújt a Platán Autóház.</strong>

Most éri meg lecserélnie használt autóját, hiszen fantasztikus árengedményeket nyújt a Platán Autóház.

Immáron tény, amikor valaki márkakereskedésben új autót szeretne vásárolni és be kell számítani a használt autóját, akkor  sokat hezitálnak, idegenkednek a kereskedés beszámítási áraitól, mert az kevesebb, mint ha saját maga adná el, esetleg családon belül, vagy egy hirdetési oldalon.

Ez köszönhető az EUROTAX által ajánlott árnak és a szakszerű átvizsgálás/hibafeltárás után a gépjármű állapotának. A tulajdonosok többnyire akkor döbbennek rá, hogy rejtett hibái is vannak a szeretett autójának, amely csökkenti a beszámítási árat.

Azért, hogy az érdeklődők a lehető legjobb ajánlatot kapják, kiküszöböltük a beszámítási árat és erre létrejött egy használtautó-beszámítási akció, amelynek a részleteit most lefordítjuk és összefoglaljuk.

Ha a ŠKODA új OCTAVIA vagy Karoq modelljeire számíttatja be autóját, a régi gépjármű árán felül + 400 ezer forint kedvezményt is adunk, ami szabadon kombinálható egyéb, magánszemélyeknek szóló árengedményekkel is – kínálja a csábító lehetőséget Csősz Ferenc, a Platán Autóház tulajdonosa. Hozzátette: – Sőt, a Porsche Casco vagy finanszírozás igénybevétele esetén további többszázezres árengedményt biztosítunk.

Más-más egyéb akció is vonatkozik az OCTAVIA és a Karoq modellekre, amelyet részletesen leírunk.

– A ŠKODA OCTAVIA esetében akár 1,5 millió forint kedvezmény is adható a használtautó árán felül. Ez pontosan a 400 ezer forint használtautó beszámítási kedvezményen felül a magánszemélyeknek szóló 900 ezer forint engedményt tartalmazza, plusz a Porsche Casco vagy finanszírozás igénybevétele esetén további 200 ezer forintot írunk jóvá. Ezáltal az összes megtakarítás 1 500 000 forint.

– A ŠKODA Karoq autóknál akár 1,37 millió forint kedvezmény is adható a használtautó árán felül, ami a 400 ezer forintos használtautó beszámítási kedvezményen felül a magánszemélyeknek szóló 400 ezer forint, illetve az 1.6 TDI/115LE modellre Porsche Casco vagy finanszírozás igénybevétele esetén érvényes 570 ezer forint kedvezményt tartalmazza. Az összes megtakarítás így 1 370 000 forint.

Miért éri meg beszámíttatni?

– Egy autó eladása rengeteg gonddal jár. Lehetőleg minél profibb módon kell lefotózni az autót, megbecsülni az autó értékét, felrakni a hirdetést (ami plusz költségekkel járhat), válaszolni az érdeklődőknek, fogadni az állandó telefonhívásokat, majd a vevőket – mind-mind idő és energia. Ezzel szemben, ha valaki nálunk számíttatja be régi autóját, nincs vele egyéb teendője, mint behozni. Használt autót eladni, akár hónapokig is tarthat, míg a beszámíttatásnál kereskedésünk leveszi ezt a terhet mindenki válláról – nyomatékosította Csősz Ferenc.

Tegyen egy próbát, látogasson el a www.mindenunkazauto.hu/skodahasznaltauto oldalra, vagy jöjjön el személyesen a Platán Autóházba ahol Kollégáink magas szakmai színvonalon nyújtanak segítséget az érdeklődőknek.

Platán Autóház

4400 Nyíregyháza, Rákóczi u. 60.

Tel.: +36 42 501 700

Az akció kizárólag magánszemélyek számára elérhető. Közvetlen hozzátartozója számára is igényelheti. Az akció 2018. május 2-tól 2018. szeptember 30-ig, illetve a 300 darabos importőri készlet erejéig tart. Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk! A feltüntetett árkedvezmények az akcióban résztvevő modellek ajánlott kiskereskedői árából kerültek kiszámításra. Az árak márkakereskedőnként eltérhetnek. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A ŠKODA OCTAVIA modellek kombinált átlagfogyasztása: 3,9-6,6l/100km, Co2-kibocsátása: 98-154 g/km. A ŠKODA Karoq kombinált átlagfogyasztása: 4,3-5,5l/100 km, Co2-kibocsátása: 114-137g/km.

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!