SZON - Kultúra

2015.03.26. 14:57

Vin Diesel: a Halálos iramban 7 Oscar-díjat fog nyerni

Úgy tűnik, a színész nagyon bízik a legújabb Halálos iramban rész sikerében. Igazából annyira magabiztos, hogy ki merte jelenteni, bezsebeli a legjobb filmért járó Oscart. Csak aztán nehogy nagyon koppanjon.

Úgy tűnik, a színész nagyon bízik a legújabb Halálos iramban rész sikerében. Igazából annyira magabiztos, hogy ki merte jelenteni, bezsebeli a legjobb filmért járó Oscart. Csak aztán nehogy nagyon koppanjon. Abban senki sem kételkedik, hogy a Halálos iramban 7 robbanni fog a moziban és óriási bevételt fog generálni. De már azt is nevetséges lenne állítani, hogy egyáltalán jelölik az Oscar-díjra. A sorozat legnagyobb elismerése eddig egyébként 2011-ben volt az ötödik részért, akkor a Teen Choice Award gálán hozta el a legjobb akciófilmnek járó díjat. Nem csak a műfajjal van gond, az akadémia sosem jelöl olyan filmeket, amik sorozatok. Hiába volt jó a Harry Potter, a Batman, az Alien, esélyük sincs Oscart nyerni. A Variety magazinnak adott interjúban azonban Vin Diesel vehemensen érvelt amellett, hogy a film márpedig megérdemli a kitüntetést. Egyébként nem csinál ő mást, mint teszi a dolgát, reklámozza a filmet. Ezt pedig nagyon ügyesen teszi.

Ha valaki még látta volna, itt a film hivatalos előzetese:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!