SZON - PR cikk

2018.04.27. 08:45

Prémium házak Nyíregyháza legszebb részén

<strong>A János-hegy lakópark frekventált környezetben, Sóstófürdő és Sóstóhegy határán várja azokat, akik új építésű, nívós családi házra vágynak. Minőségi, igényes kivitelezés, elfogadható árakon.</strong>

A János-hegy lakópark frekventált környezetben, Sóstófürdő és Sóstóhegy határán várja azokat, akik új építésű, nívós családi házra vágynak. Minőségi, igényes kivitelezés, elfogadható árakon.

Nyíregyháza új városrésze, a János-hegy lakópark idén már rohamtempóban épül –  fejtette ki Dr. Sziszák György ingatlanfejlesztő. – Az első lakást még karácsony  előtt átadtuk, a másodikat pedig húsvét előtt. Mindkét lakásba fiatalok költöztek, kihasználva a CSOK adta lehetőségeket. Idén már 2 ikerházat és egy modern lapostetős családi házat alapoztunk le, ezek vevői, még idén beköltözhetnek. A modern, fiatalos arculatú, jó beosztású és tájolású házak között idén már olyan innovatív megoldásokkal rendelkező családi ház is elkészül, ahol napelemekkel, és infrafűtéssel oldjuk meg a fűtését, a szokásos gáz helyett.   

Érdemes minél hamarabb élni ezzel az egyedülálló lehetőséggel, hiszen az erre az évre átadásra tervezett lakásokból már csak kettő keresi gazdáját.

Az egyik egy antracit barna színekben pompázó 90 m2 es ikerház keleti oldala,  300 m2 es kerttel. Az épület földszintes, teljesen akadálymentes, 3 hálószobás, így a 3 gyermekes családok igényeit is ki tudja elégíteni, természetesen igényelhető rá a 10 milliós CSOK is. Ára 29,9 millió telekkel és kerítéssel együtt. A másik ikerlakás egy nagyobb 130 m2-es, szintes, két fürdőszobás modern kialakítású, szürke-fehér épületben található, 39,9 milliós irányárral.

A nagyobb és kisebb lakásokat keresők is megtalálják a János-hegyen az elképzelésüknek megfelelőt.

Célunk az az alapvető fogyasztói igény kielégítése, hogy a fiatalok szép, igényes, prémium családi és ikerházakba költözhessenek. A küldetésünk megvalósításának alapfeltétele a fogyasztóorientáltság, és az innováció: a fogyasztói igények új, magasabb minőségű kielégítése. Akár ikerházat, akár családi házat szeretne, mindenki talál egy otthonos megoldást, mert mi úgy teremtünk otthonokat, hogy annak kialakításába már a kezdetektől bevonjuk a leendő tulajdonost, az Ő ízlésére formáljuk a lakását, hogy valóban otthon érezze magát a család – ajánlja Dr. Sziszák György, a kivitelező cég vezetője.

Nyitott kapukkal várják mindig a vevőket, bármikor ellenőrizhetik az építés folyamatát, és a használt anyagok minőségét. A Facebook oldalon is nyomon lehet követni a hosszú távon értéket teremtő építészeti megoldásokkal felépülő házakat.

 

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában