SZON - PR cikk

2018.08.31. 15:56

Lezárult a nagy LEGO buszvadászat

<p class="xxmsonormal"><strong><span style="color: black"><a href="http://www.szon.hu/lego-buszvadaszat-indul-a-szavazas/3955118" target="_blank">Játékunkban</a> arra biztattuk látogatóinkat, hogy fotózzák le az új LEGO buszok egyikét bevetés közben és töltsék fel a képeket a SZON-ra. A játék lezárult, összesen 508 érvényes szavazat érkezett.</span></strong>

Játékunkban arra biztattuk látogatóinkat, hogy fotózzák le az új LEGO buszok egyikét bevetés közben és töltsék fel a képeket a SZON-ra. A játék lezárult, összesen 508 érvényes szavazat érkezett.

A legtöbb szavazatot kapott képeket, illetve a szavazók közül kisorsolt szerencsés nyertes kilétét a napokban tette közzé portálunk.

Siket Lóránt, a LEGO kommunikációs vezetője összegezte tapasztalatait:

- Nagyon örülünk neki, hogy az új buszaink ilyen sok olvasó fantáziáját megmozgatták, és hogy ennyi remek fotó érkezett be. Köszönjük mindenkinek, aki velünk játszott és gratulálunk a nyerteseknek!

A játék apropóját az adta, hogy augusztus elején új LEGO buszok álltak forgalomba. Szeretnénk a lehető legjobb munkakörülményeket nyújtani a dolgozóinknak, ennek pedig fontos része az is, hogyan jutnak el a munkahelyükre. Az új, modern buszaink az eddiginél markánsabb megjelenésűek, bízunk benne, hogy sok nyíregyházi és megyebéli arcára csalnak nap mint nap mosolyt.

A napokban is tovább bővül buszhálózatunk, szeptembertől már Ibrány irányából is lesz közvetlen kapcsolat a LEGO gyárhoz, hogy onnan is egyszerűen és kényelmesen be tudjanak járni a nálunk dolgozók. - mondta Siket Lóránt.

Köszönjük a rengeteg beküldött fotót és szavazatot!

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában