Hirdetés

2024.04.29. 12:01

A Szatmár Optikai Kft. küldetése, hogy jobbá tegyük az emberek életét...

...a látásuk javítását célzó, minőségi eszközök gyártásával.

PR cikk

A Szatmár Optikai Kft. immár 13 éve a mátészalkai térség meghatározó üzleti szereplője, ismert és elismert optikai cég, a nemzetközi brit Specsa­vers-csoport tagja.

A Szatmár Optikai Kft. – a Specsavers-csoport európai és ázsiai gyártó- és logisztikai egységein belül – a legnagyobb alapterületű, a legtöbb munkavállalót foglalkoztató és legkomplexebb tevékenységgel rendelkező gyáregység.  

Főtevékenységünk a receptúralencsék gyártása és a szemüvegek összeszerelése, teljes mértékben egyéni vevői igények szerint. A hét minden napján folyik a gyártás, napi szinten 21 000 darab lencsét és 10 000 darab szemüveget készítünk el.

Az általunk gyártott termékeket csak Specsavers-üzletekben lehet megvásárolni, melyek külföldön találhatóak, így teljes mértékben exportra gyártunk minden megrendelést.

A kiszállítások tőlünk főként Angliába és a Skandináv országokba történnek, ahol az üzletek eljuttatják a megrendelt és elkészített terméket a vásárlók felé.  

A vevői elégedettséget és a termékek minőségi gyártását 650 fős csapatunk és jelentős optikai gépparkunk biztosítja. Folyamatosan kínálunk gyakorlati helyet diákoknak, akik betekintést nyerhetnek a szemüveg­gyártás folyamatába.

Mátészalkán az üzleti kultúránk kiemelkedő, munkatársaink a legfontosabb értékünk a működés során. Figyelembe vesszük munkatársaink véleményét, javaslataikat és egyéni élethelyzeteiket. Kiemelt filozófia cégünknél a sokszínűség és befogadás kultúrája, alapvető elvárás minden dolgozónk felé, hogy tiszteljük és fogadjuk el egymást és egymás véleményét, a különbözőségeket.

Kiemelkedő figyelmet kap a napi működésünk során a fenntartható működés, környezetünk állagának megóvása és az erre irányuló beruházások. Együttműködésben vagyunk a Nyíregyházi Egyetemmel, amely értékes ötletekkel és projektekkel segíti környezetünk védelmét. 

 

 

PR-Cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában