SZON - Sport - Megye I.

2019.04.06. 18:48

"A mai napon küzdöttünk, mint disznó a jégen"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szombaton három mérkőzést rendeztek a Szabolcs Takarék megyei I. osztályban. Tiszavasváriban a hazaiak küzdöttek, mint a disznó a jégen. Tiszakanyáron pedig a Csáki Róbert a hazaiak játékos-edzője góllal ünnepelte negyvenedik születésnapját.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szombaton három mérkőzést rendeztek a Szabolcs Takarék megyei I. osztályban. Tiszavasváriban a hazaiak küzdöttek, mint a disznó a jégen. Tiszakanyáron pedig a Csáki Róbert a hazaiak játékos-edzője góllal ünnepelte negyvenedik születésnapját.

Tiszavasvári-Nyírgyulaj 0-3 (0-0)

Tiszavasvári, 80 néző, v.: Gergely (Sipos, Papp)

Tiszavasvári: Susánszki-Szolyka T., Huszti (Mészáros), Bakos, Bodnár (Holozsnyák), Száraz, Szolyka G., Bolgár, Bolega S. (Tóth), Ujj L., Vadász (Lakatos). Edző: Nagy István.

Nyírgyulaj: Oláh-Buka, Tóth, Fekete, Kántor (Szabó), Haburcsák, Mezei, Vass (Oxi), Lovas, Erdei (Nagy), Vass. Edző: Lukács Tibor.

Angolos időjárás mellett jobb helyzetkihasználással a vendégek megérdemelten vitték el a három pontot.

Gól: Fekete 2, Buka. Ifi: 1-4.

Nagy István:- A mai napon küzdöttünk, mint disznó a jégen, de az erőnkből ennyire futotta. A rutin legyőzte a rutintalanságot. Gratulálok a Nyírgyulajnak.

Lukács Tibor: - Az első félidőben csak helyzetekig jutottunk el, szünet után viszont eldöntöttük a mérkőzést és megérdemelt győzelmet arattunk.

Baktalórántháza-Nagyecsed 1-1 (1-0)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Belicza (Losonczki, Tóth)

Baktalórántháza: Borkó-Lakatos, Csordás, Kántor, Kozma (Nagy), Toldi, Molnár (Geda), Ráti, Fábri, Rakóczi, Sitku. Edző: Gebri Pál.

Nagyecsed: Makó (Sarkadi Zs.)-Somlyai (Nyíri), Sarkadi G. (Ádámszki), Zámbó, Marinas, Ascsillán, Homann, Bulyáki, Kóka, Erdős, Török. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Férfias küzdelemben a vendégeknek a végén sikerült a pontszerzés.

Gól: Nagy, illetve Homann. Kiállítva: Makó. Ifi: 6-1.

Gebri Pál:- Nagyot küzdött csapatom, minden dicséret megilleti őket. Egy hajszál választott el bennünket a nagyobb sikertől.

Ádámszki Róbert:- Nemcsak a potyagól miatt, hanem a támadószekció 100 méteres összfutása miatt megérdemelten vezettek a hazaiak. A második félidőben nem érdemtelenül egyenlítettünk, még a győzelem is benne volt a levegőben, de hozzá kell tenni, hogy a hazaiak kontráikkal lezárhatták volna a mérkőzést.

Tiszakanyár-Balkány 4-1 (2-1)

Tiszakanyár, 150 néző, v.: Homonai (Ésik, Novák)

Tiszakanyár: Kanyári-Tóth, Bodnár, Varga (Vicickó), Illés, Csáki R., Nagy (Molnár), Soós (Matisz), Csáki P.., Jánvári, Rézinger (Dobrai). Játékos-edző: Csáki Róbert.

Balkány: Hegyes-Zagiev, Bátyi, Takács, Kiss (Kerezsi), Gelsi, Kállai, Potornai, Ohár, Tóth, Oniszyko (Tóth). Edző: Mirgai László.

A hazai csapat régen várt jó játékkal megérdemelten győzött.

Gól.. Ifi: 8-0.

Csáki Róbert:- Egy kulturáltan futballozó, jó csapatot győztünk le, úgy gondolom megérdemelten. Egy pár évvel ezelőtt a feleségemnek Mártinak tettem egy felelőtlen ígéretet, mégpedig azt, hogy ha betöltöm a negyvenet, akkor befejezem a hosszú és sikertelen labdarúgó pályafutásomat. Ma elértem a negyedik ikszet, de a bajnokság közben a csapatot, mint játékos nem szeretném cserben hagyni, meg amúgy sem lennék többet otthon, így a nejemnek csak annyit üzennék, hogy szegény ember az, aki még ígérni sem tud. Köszönöm a csapatnak a példás hozzáállást.

Mirgai László:- Gratulálok születésnapjához a kollégámnak és a csapatuk győzelméhez. Nem a vereség bánt, hanem az, hogy a kapusunknak nem kellett ziccert védeni, és úgy kaptunk három pontrúgásból három gólt, aminek a hárítására fel lehet készülni. Gratulálok a cserekapusomnak, hiszen egyedüli mezőnyjátékos csereként beállva, többször is helyzetbe került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!