SZON - Sport - NB III.

2018.03.31. 19:53

Ettől is éllovasok: helyzet nélkül is nyertek

Nyíregyháza - A Nyírbátori FC elveszítette a Monor elleni hazai mérkőzését a labdarúgó NB III-ban.

Nyíregyháza - A Nyírbátori FC elveszítette a Monor elleni hazai mérkőzését a labdarúgó NB III-ban.

A Füzesgyarmat elleni fiaskó érdeklődő várakozás előzte meg a nyírbátori NB III-as csapat újabb hazai, a listavezető Monor elleni mérkőzését. A pályán a két csapat közötti különbség nem látszott meg, de erről Veizer Roland játékvezető gondoskodott róla, hogy mégis így legyen, amikor az első negyedóra végén egy durva vendégszabálytalanságot elengedve vezetéshez juttatta a monoriakat.

Ténykedését tetézte a 72. percben, amikor egy teljesen ártalmatlan helyzetben megítélt büntetővel megdupláztatta a Monor előnyét. Kidolgozott helyzete egyik csapatnak sem volt, így teljesen reális lett volna a döntetlen, de sajnos a mérkőzés másként alakult. Nem érdemelt vereséget a Bátor, de volt, aki gondoskodott róla.

KM


NB III: Keleti csoport, 21. forduló

Nyírbátori FC–Monori SE 0–2 (0–1)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Veizer.

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Fekete T., Tóth M., Boros D., Mankó, Fenyőfalvi (Csernák, 66.), Müller Zs. (Reznek, 80.), Kinczel, Terdik, Pálinkás. Edző: Ambrusz Árpád.

Monor: Bozsó – Balanescu, Barthel, Ficsor, Villányi, Berki (Mundi, 69.), Pintér D., Májer, Tóth B. (Bonifert, 80.), Tóth Á. S., Balogh M. (Urbán G., 92.). Edző: Horváth Dávid.

Gól: Tóth B. (16.), Villányi (11-esből, 73.). Kiállítva: Tóth Sz. (Nyírbátor, a kispadról, reklamálásért, 72.). Jó: Fekete T., Tóth M., illetve Tóth B., Májer, Villányi, Pintér D. (Tudósító: Janovics János)

Ambrusz Árpád: – A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget, a kapott gólokról véleményem szerint nem mi tehettünk.

Horváth Dávid: – Tudtuk, hogy Nyírbátorban nehéz nyerni, ezt ez a mérkőzés is megmutatta. Játékosaim nagy alázattal futballoztak, és sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést. Nagyon értékes három ponttal gazdagodtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!