SZON - Sport - Szpari

2018.01.20. 21:33

Szpari: Edzőmeccs és irány haza

Törökország - Az orosz ligás csapat nyert, Fodor Ferenc megsérült.

Törökország - Az orosz ligás csapat nyert, Fodor Ferenc megsérült.

Hamar elrepültek a török edzőtábor napjai, szombaton már edzőmecset játszott a Nyíregyháza Spartacus. Az orosz másodosztályban szereplő Baltika Kaliningrad volt az ellenfél, amely néhány napja a román első ligás FC Botosani ellen nyert 2-1.

A szombati meccs első félórájának végén egy szöglet után Timoshin megszerezte a vezetést. A hajrában Fodor Ferenc bokája kifordult, így le kellett cserélni a védőt. Szünetben sort cserélt Lucsánszky Tamás, a második játékrészben már jobban játszott a Szpari. Helyzetei is voltak a nyíregyháziaknak, ám több gól már nem született. Vasárnap délelőtt haza indul az együttes, éjfél körül érkezik meg a busz a klubház elé. Hétfőre pihenőt kaptak a játékosok, kedden itthon folytatódik a felkészülés.

Nyíregyháza Spartacus-Baltika Kaliningrad 0-1 (0-1)

Spartacus: Megyeri - Hinora (Szokol), Kelemen (Ötvös), Fodor (Rubus), Papp (Farkas), Csilus (Kártik), Kesztyűs(Holdampf), Gréczi (Hornyák), Pekár(Bíró), Sinanovic (Horváth), Dragóner (Gajdos).

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!