szon-sportoldal

2008.11.15. 09:11

Gyorsan játszók második meccse

<p>Nyíregyháza - Két gyors röplabdát játszó csapat meccsel vasárnap délután (15 óra) a Tiszavasvári úti csarnokban a női röplabda NB I. Liga Liga-csoportjában.</p>

A két csapat, a Nyíregyházi Főiskola SE és a MÁV Előre a bajnokság nyítányán már találkozott, akkor Székesfehérváron a hazaiak nyertek 3:0-ra.

- Azóta már nyolc meccset játszottunk, így rutinra tettünk szert. Ráadásul az első fordulóban hiányzott Szikszai is, és a fehérváriak a gyors játékukkal megleptek bennünket. Mi is hasonlóan szeretnénk játszani, így minden bizonnyal látványos mérkőzésre van kilátás. Kétesélyes a találkozó, remélem, hogy minden szettben sikerül megszorítani ellenfelünket és amennyiben a végjátékokban jól összpontosítunk, akkor gyarapíthatjuk győzelmeink számát. - vélekedett Kolozsi János, a főiskola vezető edzője.

A nyíregyháziaknak vannak gondjaik, hiszen Sipos Tímea beteg, Pethe most gyógyult meg, Koczka és Mányik munkahelyi elfoglaltsága miatt hiányzott edzésekről, miként a főiskolások közül is páran.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!