szon-sportoldal

2008.12.09. 10:23

Harag nincs, békés volt búcsú

<p>Újítani kényszerül az Újfehértó. Nyisztor Sándor „átigazolásával” megüresedett a megyei első osztályú futballcsapat kispadja – az edzői poszt betöltéséről egyelőre nem született döntés.</p>

Ami fix: az egyesület és a távozó tréner között szent a béke, az érintettek úriemberekhez méltó módon köszöntek el egymástól.

– Hálával tartozunk Nyisztor Sándornak, elvégre egy olyan időszakban irányította a társaságot, amelynek nagy részét pálya nélkül, tehát nem kis nehézségek árán vészelt át – jelezte Kranyik István újfehértói technikai vezető. – A tréner a hét végén egy közös rendezvényen búcsúzott el a csapat tagjaitól, ebből azt hiszem kiderül, haragról szó sincs, éppen ellenkezőleg, a közösen eltöltött két és fél év nem múlt el nyomtalanul, a barátság megmarad. Ugyanakkor tárgyalunk az új edző személyéről, a jelölttel felvettük a kapcsolatot, egyelőre ennyit mondhatok.

Akárhogy is fáj, a tizenegyedik hely táborozó gárda továbbra sem térhet vissza a felújított, de még nem teljesen kész fehértói katlanba. A tavaszi idényben változatlanul Tégláson „lesz otthon” az együttes, az ősszel viszont minden bizonnyal hazaköltözhet.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!