szon-sportoldal

2010.08.30. 10:48

Korábbi BEK-döntőst vertek a nyíregyházi hölgyek

<p>Asztalitenisz csapatbajnokságok: a férfi NB I-ben az Apagy hazai pályaán vesztített, a Nyírbátor idegenben nyert 10–8-rea, a bátoriak II-es csapatának nem sikerült az NB II-es bemutatkozása.</p>

NB I., férfi

Apagy SE–Szentkirály 8–10
Az újonc vendégek ellen a szerencsével is hadilábon álltak az apagyiak, hiszen hat mérkőzést is döntő játszmában veszítettek el, ezek közül ötöt a szentkirályiak négy-négy győzelmet aratott éljátékosaik ellen. Győztek: Hodász, Berecki, Fodor I., Fodor G. 2-2.

Jászberény–Nyírbátori ASE 8–10
Már hagyományosan nagyon megküzdött a Nyírbátor a jászberényi csapattal, ezúttal is végletekig kiélezett csatában, az utolsó mérkőzésen Lukács Balázsnak helyén volt a szíve. Gy.: Lukács B., Kiss Zs. 3-3, Tóth Zs. 2, Majoros B. és a Tóth Zs., Kiss Zs. páros 1-1.

NB I. A csoport, női

NAC Benczúr Nyíregyháza–Tolna 12–6
Az extraligába feljutó, de azt támogatók hiányában nem vállaló nyíregyháziak magabiztosan győzelmet arattak a korábban BEK-döntőket játszott és a legmagasabb osztályból jobbik kiesőként búcsúzott dunántúliak ellen. Gy.: Karádi, Fajcsák, Mura 3-3, Horváth E. 2 és a Mura, Fajcsák páros.

NB II., férfi

Egri Áfész SE–Nyírbátori ASE II 14–4
Az NB III-as bajnokság megnyerése után a bátori fiúk „elfelejtettek” magasabb fokozatba kapcsolni, pedig erre nagy szükségük lesz, ha jól akarnak szerepelni a magasabb osztályban is. Gy.: Bánhidi, Szöllősi, Tóth G. és a Bánhidi, Szöllősi T. páros.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!