szon-sportoldal

2010.09.14. 10:12

Egy percet játszott – mentő vitte el

<p>Alig egy percig tartott Juhász Ferenc számára a Beregdaróc–Csenger (0–2) megyei másodosztályú mérkőzés.</p>

A vendégek futballistája egy bedobást követően „találkozott” ellenfele könyökével, aminek következményeként csúnya sérülést – orrcsonttörést szenvedett. Az erősen vérző védekező középpályást mentő szállította vásárosnaményi kórházba. A pórul járt labdarúgó egyébiránt ritka balszerencsés: a 88. minutumban csereként lépett pályára, hatvan másodperc múlva pedig megtörtént a baj.

Foci nélkül

– Fél évig Nyíregyházán dolgoztam, munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtam a csapat rendelkezésére állni, ez volt visszatérésem, hát, rövidre, igazán emlékezetesre sikerült. Nem semmi... – őrízte meg humorát a huszonnégy éves Juhász Ferenc.

– Az bánt egy kicsit, hogy a beregdaróci játékos nem kért elnézést, ennyi talán járt volna egy ilyen sérülés után. Az mindenestre jól esett, hogy a hazaiak edzője a meccset követő nyilatkozatában jobbulást kívánt, és amúgy is segítőkészek voltak: mentőt hívtak, amit lehetett megtettek, köszönöm nekik. Először nem éreztem semmit, majd ahogy szűnt a zsibbadás egyre inkább fájt az orrom. A sürgősségin nagyon rendesen bántak velem, gyorsan elláttak, két öltéssel varrták össze a sebet. Szombaton este már ki is engedtek. Azt mondták, ki kell hagynom legalább három hetet, valahogy csak kibírom, de nem lesz könnyű megint foci nélkül.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!