szon-sportoldal

2010.10.04. 13:17

Családban marad az ezüst és a bronz

<p>Egyéniben ifjabb Fekete György a második helyen végzett, az édesapjával alkotott megyei csapat a harmadik helyen zárt a zánkai B kategóriás kettesfogathajtó országos döntőben.</p>

Nem akármilyen nehézségű pályákkal várták a szervezők a B kategóriás kettesfogathatjtó bajnokság döntőjének résztvevőit. A zánkai megmérettetésre két megyebeli hajtónk volt hivatalos, akik közül ifjabb Fekete György érte el a nagyobb sikert. A Nyíregyházi Főiskola SE hajtója összetettben a szépen csillogó ezüstérmet szerezte meg olyan módon, hogy díjhajtásban a hatodik, maratonon az ötödik, akadályhajtásban pedig a második helyen végzett.

Az elért eredményével immár A kategóriásnak tekinthető versenyző édesapja, Fekete György (Nyírbátori LSE) végül a tizenkettedik helyen zárt, elsősorban azért, mert Öcsi nevű lova betlizett. A kettejük alkotta családi csapat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei színekben a harmadik helyen zárt.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!