szon-sportoldal

2011.01.21. 20:27

A főiskolások búcsúja az extraligától

<p>Szomorúan buszozott hazafelé pénteken este Békéscsabáról a Nyíregyházi Főiskola SE.</p>

A betegekkel és sérültekkel tűzdelt csapat utazó keretében szereplők közül is többen sem voltak százszázalékos állapotban, így az előjelek borúsak voltak. Így az első szettben csak statisztaszerep jutott Siposéknak, akik a következő játékrészben ugyan összekapták magukat, de csak szorossá tudták tenni a játszmát, egyenlíteni már nem tudtak. A harmadik etapaban már sorsukban beletörődve várták a mérkőzés végét jelentő sípszót. A vereség már ezt jelenti, hogy a Főiskola elbúcsúzott az extraligától, ám egy meccs még hátra van. vasárnap délután a Tiszavasvári úti csarnokban ismét megmérkőznek a csabaiakkal, a nyíregyháziakért szorítók már csak abban reménykedhetnek, hogy az utolsó meccsen végre sikerül megszerezni az első győzelmet...

Röplabda, női extraliga, az 5-8. helyért

Békéscsaba–Nyíregyházi FSE 3:0 (8, 21, 9)
Békéscsaba, 200 néző, v.: Széll, Vári.
Nyíregyházi Főiskola SE: Savic, Szikszai, Botos, Sipos T., Roma, Czipták. Csere: Tóth, Török, Homoki. Edző: Kolozsi János.

Mesterszemmel

Kolozsi János: – Csak megköszönni tudom azopknak a maj játékát, akik sérülten, vagy betege is elutaztak. Szombattól már azon fogunk dolgozni, hogy visszakerüljünk ebbe az osztályba.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!