szon-sportoldal

2011.02.11. 20:40

Rangadók a műfüves focitorna csoportkörének zárásán

<p>Négyen készülnek legalább egy pontos búcsúra.</p>

A hét végén zárul a Stadion Diner Kupa első köre. A csoportmérkőzések zárófordulója izgalmas derbiket ígér, hiszen az első két helyen végző csapatok jutnak tovább a középdöntőbe. Az A-csoport favoritja a Tiszakanyár százszázalékos, a Nyírtelek aligha ronthat Gombkötőék mutatóján. A Várda SE csapatának egy iksz is elég lehet a tuzsériak ellen a továbbjutáshoz.

A B jelű kvartettben a nyírbátoriak a tiszalökiekkel, a nagyecsediek pedig a szakolyiakkal meccselnek. Löki és ecsedi győzelem (vagy iksz) esetén a bátoriak akár búcsúra is kényszerülhetnek. A C-csoportban négyen lehetnek még befutók, közülük a Mándok és a Balkány egymás ellen játszik. A D-csoportban szintén van egy, eddig minden találkozóját megnyerő gárda, mégpedig a Baktalórántháza. Tóth János együttese és a Nagyhalász már nyugodtan játszhatja egymás ellen a csoport csúcsderbijét, hiszen mindketten biztos továbbjutók. A hét vége ad még esély arra, hogy a Kálmánháza, a Nyírvasvári, a Nyírgyulaj és a Gávavencsellő nem zárja pont nélkül a tornát, igaz a felkészülés során nem az eredmény az elsődleges...

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!