szon-sportoldal

2011.03.18. 09:57

Újra szomorítaná a somogyiakat az NYFSE

<p>Eddig minden stimmel. A Nyíregyházi FSE NB I. Ligabajnokságban szereplő női röplabdacsapata hibátlanul menetel – mindkét mérkőzését behúzta.</p>

Kolozsi János együttese az Újbuda, majd a Szolnok legyűrése után szombaton vérbeli csoportrangadót vív: az alapszakaszban második helyen végző, majd a Békéscsaba elleni osztályozón elvérző Kaposvár érkezik a Wesselényi iskola (régi 107-es) termébe.

A somogyiak éppenséggel a főiskolásokkal kapcsolatban sem őriznek szép emlékezeket: a legutóbbi bajnoki kiírásban eme két egylet utolsó pillanatig kiélezett párharcában a nyírségiek kerekedtek felül és léptek feljebb – az Extraligába. Más kérdés, hogy momentán újfent azonos szinten jegyzik a feleket, mindenesetre a találkozó – már csak az előzmények miatt is – felettébb érdekesnek ígérkezik.

Az NYFSE egyetlen biztos hiányzója Tóth Dorottya, aki még nem épült fel részleges bokaszalag szakadásából, miközben többen betegséggel küszködtek az elmúlt napokban.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!