szon-sportoldal

2011.05.23. 10:31

Nagy zakó után mondott le a „kis Jasin”

<p>Németh Zoltán kezdte, ifj. Hengsperger András folytatta – befejezni azonban valaki más fogja a szezont a Gávavencsellő kispadján.</p>

A téli edzőváltást követően vasárnapig olybá festett: noha a Szi-Zo Sport megyei első osztályú futballcsapat menthetetlenül kipottyan – jó néhány riválisnak képes lesz befűteni. Legalábbis a tavasszal letudott hazai összecsapásokon fényesen muzsikált a gárda, a Volán-Sényő elleni találkozón azonban beütött a krach. A Gávavencsellő olyan zakót kapott (0–9) saját katlanjában, ami után a „Kis Jasin” azon melegében lemondott.

Minden rosszul sült el

– Sok minden történt az elmúlt hetekben, amiről most nem szívesen beszélnék –  fogalmazott diplomatikusan a játákos-edzői posztról leköszönő ifj. Hengsperger András. –  Nekem is át kell rágnom magam a dolgokon, annyit azért elmondhatok: sajnálom, hogy így alakult, a Sényő elleni meccsen minden rosszul sült el. Alighogy megkezdődött a mérkőzés, nyolc perc alatt három gólt szedtünk be, ebből kettő potya volt, ez kivégzett minket. Összeestünk, miközben a vendégeknek minden bejött, nekünk semmi, el kell ismerni, a gólkülönbség nem is túlzott.

Tetőzte a bajokat, hogy az utolsó helyre visszazuhanó gávavencsellőiek nem csupán a mérkőzést bukták el csúnyán: a második félidőben előbb a tréner, kisvártatva csapattársa, Mogyorósi Ferenc is a kiállítás sorsára jutott. 

Szeretne tovább játszani...

– Elnézést kérek a viselkedésemért – gyakorolt önkritikát ifj. Hengsperger András. – Az első sárga lapot reklamálásért, a másodikat utolsó emberként elkövetett lerántásért kaptam, ami után leküldött a játékvezető. Nyilvánvaló, utólag már másként cselekednék, csakhogy lehiggadva már könnyebb, abban a szituációban, az eredmény miatti elkeseredésemben elvesztettem a fejem.  Természetesen nem lett volna szabad, még egyszer sajnálom, hogy ilyen módon ért véget a meccs. Szeretnék tovább játszani a csapatban, persze, csak akkor, ha szükség van rám.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!