szon-sportoldal

2011.06.20. 11:47

Csak dobogósoktól kaptak ki a mórások

<p>Labdarúgás – Pozitív mérleggel zártak a mórások Fonyódligeten, az országos diákolimpiai döntőben, a balszerencsés sorsolás miatt végül a kilencedik helyen zártak a húsz csapatos mezőnyben.</p>

Négy győzelem mellett csak kétszer hagyta el vesztesen a pályát a nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola csapata az I. korcsoportos labdarúgó diákolimpiai döntőben, és ez a jónak mondható mérleg a balszerencsés sorsolás miatt a kilencedik helyezéshez volt elegendő Fonyódligeten. Bessenyei Gyula tanítványai a csoportmérkőzések során találkoztak a későbbi ezüst- és bronzérmessel, amelyekkel szemben szoros mérkőzéseken szenvedtek egy-, illetve kétgólos vereségeket. A többi mérkőzését, így a helyosztókat is megnyerte a Móra csapata. KM

Diákolimpiai döntő

I. korcsoport, Fonyódliget

Csoportmérkőzések: Nyíregyházi Móra–Körmendi Kölcsey 4–1, –Budapest Etalon Sport 0–2, –Csornai II. Rákóczi 0–1, –Bonyhádi Otatási 2–1. A csoport végeredménye: 3. Nyíregyházi Móra.

Helyosztók

A 9–12. helyért: Nyíregyházi Móra–Budakeszi Labdarúgó Akadémia 2–0.

A 9. helyért: Nyíregyházi Móra–Teskándi Csukás 1–0.

Végeredmény: 9. Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola (Szilvási Martin, Tóth Máté, Üveges Dániel, Makula Renátó, Czirbik Péter, Hajnal Patrik, Farsang Márk, Fodor Dániel, Mező Dávid, Szabó Márk, testnevelő-edző: Bessenyei Gyula).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!