szon-sportoldal

2011.06.02. 15:58

Kubicát meneszti a Renault?

<p>Robert Kubica teljesen fel fog épülni komoly sérüléséből, közölte menedzsere, Daniele Morelli, miközben a Renault F1 vezetői kételkednek a lengyel pilóta szerződésének meghosszabbításában.</p>

A Renault csapat tulajdonosa, Gerard Lopez a monacói verseny előtt elmondta, hogy a lengyel pilóta valószínűleg 2011-ben már nem tér vissza, de hozzátette, a pénteki szabadedzéseken szerepet kaphat. - írja a formula.hu.

Morelli visszavágott és közölte, a pénteki szabadedzés az újoncoknak való. Pletykák szerint amennyiben a 26 éves pilóta visszatér a Formula-1-be, akkor az már nem biztos, hogy fekete-arany színű autóban történik. Morelli hevesen cáfolta Lopez azon feltételezését, hogy Kubica soha nem lesz már elég fitt a Formula-1-es visszatéréshez.

Erőnléte feljavult

"Egyre jobban van. Erőnléte feljavult" - közölte Morelli a Turun Sanomattal. "Augusztusra befejeződik a rehabilitáció és jó edzéssel a fizikális gyengeségek megoldódhatnak. A jövőre nézve pozitívek vagyunk, a specialisták szerint Robert teljesen felépül és a versenyzés iránti elkötelezettsége ugyanolyan lesz, mint korábban. Már most is figyelemmel kíséri a Formula-1-et és a ralit." Kubica a hírek szerint megdöbbentette az orvosokat gyors felépülésével, melyet a februári ralibalesete óta ért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!