szon-sportoldal

2011.06.21. 09:49

"Nézd már azt a suttyó parasztot"

<p>Párizs -&nbsp;Úgy tűnik, hogy egy évvel a francia labdarúgó válogatott dél-afrikai fiaskója után lassan kiderülnek a dolgok...&nbsp;</p>

Az önéletrajzi könyvét a napokban kiadó Sidney Gouvou, a Panathinaikos játékosa őszintén beszél mindenről, így többek között azt állítja, hogy a dél-afrikai vébén a feleségek, barátnők miatt volt feszült hangulat a csapat körül. - írja az nb1.hu.

- A Ribéry és Gourcuff miatti feszültség is emiatt volt - írja Gouvou -, de a feleségek többsége ferdén nézett egymásra. Állandóan szították a tüzet azzal, hogy "az én férjemnek kellene játszania, mert komolyabb csapatban focizik, mint x vagy y", de olyan is volt, amikor egy belépő játékos láttán így szólt egyikük: "nézd már azt a suttyó parasztot". Még Vuitton-táska versenyt is rendeztek, ami pedig az említett kijelentéseket illeti, nyilván a férjüktől hallottak róla, nem maguktól találtak ki dolgokat a csapat belső dolgairól.

Tehát mégsem Domenech bűne volt a bukás?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!