szon-sportoldal

2011.07.29. 14:52

Gálhidi a lelátón jegyzetelt

A leendő mester már Nyíregyházán, a szerződés még nincs aláírva.

A leendő mester már Nyíregyházán, a szerződés még nincs aláírva.A kérdőjel ugyan még nem tűnt el végérvényesen, ám tény: Gálhidi György pénteken itt volt a Szpari edzésén! A lelátón ül, figyelt és jegyzetelt. Egyelőre ennyi, hiszen a gyakorlást Kovács János, Szatke Zoltán és Téglási Gábor vezényelte. A mester ismerkedett! Nem a stadionnal, hiszen az ismerős számára, sőt azt a 2007-es, Vecsés elleni bajnoki zárót, valamint a Kossuth téri ünneplést aligha feledi, hiszen a Fradi előtt NB II-es bajnoki címet szerzett a nyíregyháziakkal.

Hétfőn talán már átveszi a munkát Gálhidi

Azóta sokminden változott, pár hete aligha gondolta volna, hogy útja ismét Nyíregyházára vezethet. A tréning után készséges volt, ám sok konkrétat mondott, ami érthető is.

- Ismerkedem a jelenlegi állapotokkal, körülményekkel. Egyelőre ennyi, hiszen bár nagyon közel állunk a megállapodáshoz, a végleges, írásba is foglalt és aláírt szerződés még nincs meg. Bízom benne, hogy megállapodunk és akkor hétfőn átvehetem a munkát - így Gálhidi György.

A csapat szombaton fél tíztől a DVSC II- vendége lesz a DEAC-pályán. Azt a meccset is a Kovács-Szatke edzőpáros irányítja, ám Gálhidi György is ott lesz, és figyelni fogja a csapatot, a játékosokat. Aztán ha minden úgy alakul, a jövő hetet már az ő irányításával kezdi az együttes.

Hogy kikkel? No, ebben is van még jó pár nyitott kérdés. Egyfelől sokakat érdekel, hogy a szakmai stáb miként áll össze, ki lesz a pályaedző, vagy a kapusedző. A jelenlegi stábból Gálhidi már dolgozott együtt Téglési Gáborral, a 2006-2007-es szezonban ő volt a kapusedző. Szatke Zoltán akkor még játékosa volt. A keret is még teljesen nyitott, márpedig annak is össze kell állnia, hiszen ezzel már késésben van a csapat, mert három hét múlva már esedékes az első bajnoki.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!