szon-sportoldal

2011.10.20. 10:27

Bajzát után Bajza?

A Nyíregyháza Spartacus focistái régóta úgy kelnek fel úgy reggelenként, hogy talán ma rendeződnek a dolgok. Aztán napnyugtával az optimisták azt mondhatják majd holnap, a pesszimisták azt: tudtam!

A Nyíregyháza Spartacus focistái régóta úgy kelnek fel úgy reggelenként, hogy talán ma rendeződnek a dolgok. Aztán napnyugtával az optimisták azt mondhatják majd holnap, a pesszimisták azt: tudtam!Csütörtökre ismét kaptak mézesmadzagot, mert miként arról már beszámoltunk, mára ígérte érkezését a fővárosi összekötő, a főtulajdonos képviselője. A focisták szerdán tartották magukat keddi kijelentésükhöz, hogy amíg nem kapják meg az összes elmaradást, addig nem edzenek. Mindezek tükrében több mint érdekes az a hír, ami a testvérklub, az angyalföldi piros-kékek honlapján megjelent. Eszerint a jobb oldali védőként bevethető Bajza János is piros-kékbe öltözik, csak nem Budapesten: a hátvéd a több játéklehetőség reményében a Nyíregyháza Spartacus futballistája lett, és már új állomáshelyén tartózkodik.

Valóban Nyíregyházán van, ám információink szerint még nem rendelkezik sem szerződéssel, sem játékengedéllyel. Edzés híján Gálhidi György nem is tudta megnézni a szlovákiai focistát, aki egyébként a sportnapilap korábbi írása alapján elnyerte Marijan Vlak vezetőedző tetszését, a Vasas mestere megtartotta volna a jobbhátvédként bevethető futballistát.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!