szon-sportoldal

2011.10.21. 20:54

Gálhidi mester ismét igazi csapategységet vár a Vác ellen

A péntek az edzés és a közlemény, valamint a kérelem napja volt a Nyíregyháza Spartacusnál. Csütörtökön késő estig ment a tárgyalás a játékosok és a főtulajdonos megbízottja között, majd pénteken délelőtt folytatták az egyeztetéseket.

A péntek az edzés és a közlemény, valamint a kérelem napja volt a Nyíregyháza Spartacusnál. Csütörtökön késő estig ment a tárgyalás a játékosok és a főtulajdonos megbízottja között, majd pénteken délelőtt folytatták az egyeztetéseket.A héten történtekkel kapcsolatosan a focisták sajtóközleményt adtak közzé, a levelet tizenkilencen írták alá. Ugyancsak ennyien szignózták azt a kérelmet, amelyet dr. Kovács Ferenc polgármesternek címeztek és magánemberként kérték, hogy a tartozás ellenére engedélyezze a haza bajnoki meccsek megrendezését. A válaszban az áll, hogy csak a szombati találkozó megrendezését engedélyezi a nyíregyházi focikedvelők miatt.

Hiányzók az edzésről

Pénteken délután így a centerpályán gyakoroltak a játékosok. Nem volt ott Vukadonovics, Gendur, Miskolczi, Cséke, velük kapcsolatosan a klubirodán nem tudtunk meg hivatalosat...

– Az edzésen látszott, hogy az elmúlt napok megviselték a fiatalokat, akik még tapasztalatlanok - kezdte esélylatolgatását Gálhidi György. Ami a lényeg: edzettünk és szombaton meccset játszunk.

– Amúgy frissen mozogtak a térningen, ám az összpontosítás még nem volt az igazi. bízom benne, hogy a bajnoki mérkőzésen már olyan lesz. Fontos mérkőzés elé nézünk, úgy vélem jobbak vagyunk a váciaknál és ezt be is kell majd bizonyítanunk.

– A győzelemhez elengedhetetlen, hogy olyan csapategységet láthasusnk majd a pályán, ami korábbna jellemzet az együtteset és ami a balmazújvárosi mérkőzésen hiányzott-vélekdett Gálhidi György.

Labdarúgó NB II. Keleti csoport 10. forduló

Nyíregyháza Spartacus–Dunakanyar-Vác. Városi Stadion, szombat, 14.30. V.: Varga L. (Demeter, Varga G.). A Spartacus kezdőcsapata: Vojinovics-Erdélyi, Radványi, Mészáros, Orosz-Kovács, Suci, Farkas, Reznek - Salami, Popa.

A Keleti csoport további programja (14.30), szombat: Békéscsaba–REAC, Orosháza–Szolnok, Vecsés–Cegléd. Vasárnap: Balmazújváros–Szeged, Mezőkövesd–Újpest II, . DVSC II-DEAC–Kazincbarcika, . Eger–Bp. Honvéd-MFA.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!