szon-sportoldal

2012.01.02. 09:39

A vajai Kun-legények szép karácsonyi diadala

Nyolc csapat lépett színre a Nyírbátorban rendezett labdarúgó Karácsony Kupán. Az eseményen az U19-es korosztály mérte össze tudását, a két négyes csoportban megyei első- és másodosztályú egyesületek tehetségei szerepeltek.

Nyolc csapat lépett színre a Nyírbátorban rendezett labdarúgó Karácsony Kupán. Az eseményen az U19-es korosztály mérte össze tudását, a két négyes csoportban megyei első- és másodosztályú egyesületek tehetségei szerepeltek.A csoportmérkőzésekre jellemző volt, hogy  a helyezéseket legtöbbször a hétméteres-rúgások döntötték el. A fináléban a Kun Miklós edző által irányított vajai fiatalok 2–0-ra nyertek a a bátori titánok ellen, míg a bronzmeccsen  a Levelek és a Mátészalka a rendes játékidőben döntetlen született, újfent hetesek döntöttek – utóbbi együttes javára.

Az ötödik helyet  a Nagykálló szerezte meg az Újfehértó legyőzésével, a hetedik helyért lejátszott összecsapáson pedig a Nyírvasvári felülkerekedett a Nyírgyulajjal szemben.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!