szon-sportoldal

2012.05.16. 10:06

A pécsi fináléban folytathatják a remeklést

A Nyíregyházi Főiskola Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola IV. korcsoportos fiú kosárlabdacsapata kiharcolta a fiáléba jutást az országos diákolimpián.

A Nyíregyházi Főiskola Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola IV. korcsoportos fiú kosárlabdacsapata kiharcolta a fiáléba jutást az országos diákolimpián.Meggyőző fölénnyel jutott az országos döntőbe a Nyíregyházi Főiskola Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola IV. korcsoportos fiú kosárlabdacsapata. A hazai pályán, a Főiskola kosárcsarnokában rendezett országos elődöntőben Sallai József tanítványai előbb 79–9-re győzték le a mezőberényieket, majd a fináléba kerülésről döntő mérkőzésen 70–48-ra bizonyultak jobbnak a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumának csapatával szemben. Az országos döntőt június első hétvégén Pécsen rendezik.

A nyolcas fináléba került csapat névsora: Deák VinceA pp, Dzsugán Attila, Földesi Tamás, Gabulya Máté, Gergely Bálint, Herczku Attila, Joó Ádám, László Péter, Prokai László, Somosi Ádám, Szilágyi Dominik, Tálas Balázs, Takács Péter, Teski Tamás, Tisza Bálint, edző: Sallai József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!