szon-sportoldal

2012.05.24. 10:26

A spiritesek sikerei a chan wu bajnokságon

A közelmúltban Budaörsön rendezték a KAQUN IX. chan wu magyar bajnokságot, amelyen a nyíregyházi Spirit SE versenyzői a tradicionális külső erős ököl és állat formagyakorlatokban és light contanct küzdelmi kategóriákban versenyeztek.

A közelmúltban Budaörsön rendezték a KAQUN IX. chan wu magyar bajnokságot, amelyen a nyíregyházi Spirit SE versenyzői a tradicionális külső erős ököl és állat formagyakorlatokban és light contanct küzdelmi kategóriákban versenyeztek.Miben különbözik a chan wu a karatétól és más harci művészetektől? A chan wu-ban központi szerepe van a Zen ideológiának és így a hangsúly nem csak a fizikai erőn van, hanem egy egész életmód kiépitésén. A lelkiség és a spirituálé a chan wu egyik legfontosabb alkotóeleme. Szilágyi István mester és Badar Ágnes instruktor tanítványai remekül szerepeltek, a nyíregyháziak közül külön említést érdemel Mudri Csenge aki a bajnokság legeredményesebb versenyzője volt.

Chan wu magyar bajnokság, Budaörs

A nyíregyházi spirit se versenyzőinek eredményei

Ábrányi Lili. ököl formagyakorlat:2., állat formagyakorlat: 2.

Toronyi Réka. állat formagyakorlat:3.

Mester Tamás. ököl formagyakorlat:1., állat formagyakorlat:1., light contact küzdelem (28 kg):1.

Kurucz Tamás. ököl formagyakorlat: 1., állat formagyakorlat: 3., rövid fegyveres formagyakorlat: 2.

Palkovics Balázs: ököl formagyakorlat: 3., állat formagyakorlat: 2., rövid fegyveres formagyakorlat: 1., light contact küzdelem (40 kg):3.

Varga Béla. állat formagyakorlat:3., rövid fegyveres formagyakorlat:1., light contact küzdelem (44 kg):3.

Soltész Patrik. ököl formagyakorlat:2., állat formagyakorlat: 2., rövid fegyveres formagyakorlat: 2.

Hornyák Máté: light contact küzdelem (48 kg): 4.

Stekler Bendegúz. állat formagyakorlat: 4.

Farkas Fanni. ököl formagyakorlat: 1., állat formagyakorlat: 1., hosszú fegyveres formagyakorlat: 3.

Kiss Dorottya. ököl formagyakorlat: 2., állat formagyakorlat 2., rövid fegyveres formagyakorlat: 3., hosszú fegyveres formagyakorlat:2.

Homoki Virág. ököl formagyakorlat: 2., állat formagyakorlat: 3., rövid fegyveres formagyakorlat: 3., hosszú fegyveres formagyakorlat: 3., light contact küzdelem (56 kg): 2.

Mudri Csenge. ököl formagyakorlat: 1., állat formagyakorlat: 1., rövid fegyveres formagyakorlat: 2., hosszú fegyveres formagyakorlat: 1., light contact küzdelem (56 kg): 1.

Gergely Katalin. állat formagyakorlat: 2., rövid fegyveres formagyakorlat: 2., hosszú fegyveres formagyakorlat:2.

Kiss Dániel. állat formagyakorlat: 2., hosszú fegyveres formagyakorlat: 3., light contact küzdelem (52 kg):3.

Tóth Árpád. ököl formagyakorlat: 1., állat formagyakorlat: 1., rövid fegyveres formagyakorlat: 2., hosszú fegyveres formagyakorlat: 1., light contact küzdelem (70 kg): 2.

Tóth Gábor. ököl formagyakorlat: 3., állat formagyakorlat: 3., rövid fegyveres formagyakorlat: 3., hosszú fegyveres formagyakorlat: 3., light contact küzdelem (70 kg): 1.

Farkas Tamás. light contact küzdelem (70 kg): 1.

Petró Bálint. light contact küzdelem (75 kg): 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!