szon-sportoldal

2012.05.16. 09:42

Elsőre hibátlanul a magasabb akadályokon

A Nemzeti Lovardában rendezett díjugrató országos minősítőversenyen Técsy Attila, a Nyíregyházi Főiskola SE versenyzője Alfie nyergében az új kihívásoknak is szépen megfelelt.

A Nemzeti Lovardában rendezett díjugrató országos minősítőversenyen Técsy Attila, a Nyíregyházi Főiskola SE versenyzője Alfie nyergében az új kihívásoknak is szépen megfelelt.A díjugrató versenynaptár szerinti soros verseny a budapesti Nemzeti Lovardában rendezett országos minősítőverseny volt, amelyen megyénkből Kis István és Kis Zsolt (Nyírségi LTE), Kovács Roland (Timpex LK), Hengsperger Edit (Tiszamenti LK) valamint Gonda Márta és Técsy Attila (Nyíregyházi Főiskola SE) mérettette meg magát, A viadalt teljesen új, európai mércével is kiváló minőségű talajon rendezték meg.

A szabolcsi delegációból a legkiemlekedőbb eredményt Técsy Attila érte el Alfie nyergében. Az A/1-es kategóriában, 125 centis akadályon országszerte már számtalan versenyt megnyert páros ezúttal az A/3-140 cm-en versenyzett, és első próbálkozásra a második helyezést szerezte meg, Mindez elsősorban azért kiemelkedő eredmény, mert Alfie még csak hét éves ló, és korosztályából egyedüliként ért el hibátlan teljesítményt ezen a magasságon.

Díjugratás

Országos minősítőverseny, budapesti Nemzeti Lovarda

5 éves lovak: 2. Kis István (Nyírségi LTE) Cold nevű lován.

A/1 nyitott: 1. Técsy Attila (Nyíregyházi Főiskola SE) Alfi n. l.

A/3 x: 2. Técsy Attila Alfie n. l.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!