szon-sportoldal

2012.05.31. 08:59

Nem véletlenül hívták meg őket

A szabolcsi birkózó utánpótlásának  ismét sikerült versenykörülmények között bizonyítani felkészültségét a földesi meghívásos területi Csapó Géza emlékversenyen. Megyénk két patinás egyesülete szerepelt az eseményen: az ÁMK Bököny DSE és a Balkány Cellspan SE.

A szabolcsi birkózó utánpótlásának  ismét sikerült versenykörülmények között bizonyítani felkészültségét a földesi meghívásos területi Csapó Géza emlékversenyen. Megyénk két patinás egyesülete szerepelt az eseményen: az ÁMK Bököny DSE és a Balkány Cellspan SE.A legutóbb, Cegléden rendezett diák II korcsoportos országos diákolimpián (50 egyesület, 202 résztvevő) két titán képviselte szűkebb pátriánk színeit: a Nyírsport SE reménysége, Bugyi Marcell (35 kilogrammos súlycsoport), és a Balkányi Cellspan SE titánja, Gilányi Alex (26 kg). Alexnek nem sikerült táblára küzdenie magát, Marci pedig 28 induló közül a 16-os tábláról már nem jutott tovább a legjobb nyolc közé.

Birkózás

Csapó Géza Emlékverseny, Földes (16 egyesület, 160 induló)

Gyermek korcsoport. 26 kg: 3. Felföldi Szabolcs (Bököny DSE).

Diák II. korcsoport. 26 kg: 3 Gilányi Alex (Balkány Cellspan SE).

Diák I. korcsoport. 35 kg: 2. Horváth Tamás (Bököny DSE). 69 kg: 2. Barna Csaba (Bököny DSE).

Serdülő. 46 kg: 2. Szente Zsolt (Bököny DSE). 50 kg: 1. Horváth Máté (Bököny DSE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!