szon-sportoldal

2012.06.15. 10:48

A Spartacus nagy erősítése

Balogh János kapus két esztendőre kötelezte el magát a nyíregyházi klubhoz.

Balogh János kapus két esztendőre kötelezte el magát a nyíregyházi klubhoz.Csütörtökön talán a legnagyobb  erősítést hajtotta végre a Nyíregyháza Spartacus, ekkor egyezett meg Brekk János szakmai igazgató és Balogh János. A Szpari előtt a skót élvonalban pallérozódó rutinos cerberusnak döntő érdemei vannak a nyíregyházi klub remek tavaszi produkciójában. Csütörtökön egy szándéknyilatkozatot írt alá Balogh János és Brekk János, ami mindkét fél számára kötelezettséget jelent. Ez alapján a rutinos és remek kapus két esztendőre kötelezte el magát a Spartacushoz, a szerződést majd akkor írják alá, ha az új klubvezetés hivatalba lép.

– Több okból döntöttem így – kezdte lapunk tájékoztatását Balogh János. – Nagyon fontos tényező volt, hogy a klubnál rendeződtek a viszonyok és célok vannak, mégpedig az élvonal, aminek én is részese akarok lenni. Döntően befolyásolt az, hogy Téglási Gábor a kapusedző, aki egyrészt barátom, másrészt szakmai felkészültsége garanciát jelent arra, hogy tovább fejlődjek. A harmadik ok Brekk János, akit tavasszal ismertem meg, akinek személyisége megfogott és szeretnék vele tovább dolgozni.

Milan Davidov is visszatérhet

Ennyi a summázata a Szpari-szurkolók számára jó hírnek. Minden valószínűség szerint visszatér Nyíregyházára Milan Davidov. A képzett focista tavaly, az akkori viszonyok miatt távozott a csapattól, majd beperelte a klubot. Mivel Milan jól érezte magát megyeszékhelyünkön, és  a klub tulajdonosi szerkezetében változás történt, ezért a pertől visszalépett. A megállapodás szerint nyártól ismét itt folytatja, ám ehhez néhány dokumentumot még szignóznia kell a játékosnak és a klub vezetésének. 

Szintén a Szpariban folytatja az a Petneházi Márk, aki tavasszal még orosházi színekben nagy szabadrúgásgólt lőtt. Brekk János előrehaladott tárgyalásokat folytat még néhány, erősítést jelentő játékossal, de erről majd csak akkor számol be, ha a megállapodások véglegesnek tekinthetők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!