szon-sportoldal

2012.06.04. 13:48

Harc az utolsó kupahelyért

Négy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapat – a Nyírkarász, Tiszakanyár Terem, Várda SE – már kiharcolta az országos főtáblára jutást a labdarúgó Magyar Kupában. Az ötödik, még kiadó helyért ugyancsak négy együttes küzd.

Négy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapat – a Nyírkarász, Tiszakanyár Terem, Várda SE – már kiharcolta az országos főtáblára jutást a labdarúgó Magyar Kupában. Az ötödik, még kiadó helyért ugyancsak négy együttes küzd.Szerdán Tiszabezdéd–Nagyszekeres és a Nagykálló–Tuzsér mérkőzéseket játszanak: a párharcok győztesei június 13-án vívják azt a találkozót, amelyen eldől, ki csatlakozik a továbbjutást korábban kiharcolók társaságához. Szó se róla, a hétközben pályára lépő csapatok alaposan megdolgoznak a sikeres szereplésért, elvégre – rövid idő leforgása alatt – hatodik meccsüket játsszák az aktuális sorozatban. És a felülkerekedő gárdákra vár még egy...

Érdekesség, hogy a még állva maradt egyesületek közül a Nagyszekeres, illetve a Nagykálló szombaton éppen egymás ellen játszik a megyei első osztályban – előbbi legénység számára nem kisebb a tét, mint bajnoki cím megszerzése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!