szon-sportoldal

2012.08.31. 11:38

A hazai sikeresség az alap

Az Ózd elleni vasárnapi mérkőzéssel kezdi meg szereplését az NB I-ben a nyíregyházi férfi tekecsapat.

Az Ózd elleni vasárnapi mérkőzéssel kezdi meg szereplését az NB I-ben a nyíregyházi férfi tekecsapat.Kezdetét veszi a tekézők NB I-es bajnoksága, amelynek a tavalyi sorozatban ötödik helyen végzett Nyíregyházi TK alaposan megerősített csapattal vág neki. Az NYTK alapemberei közül csak Péter Sándor távozott, érkezett viszont Hacker Dezső és Mogyorósi Péter Debrecenből, Hetei István pedig az amatőr szférából tért vissza. Korábban nyíregyházi színekben mindhárman bizonyítottak már, így jelenlétüktől joggal remélhetik, hogy a csapatnak újra lesz beleszólása a dobogós helyek elosztásába.

Folytatható a nagy sorozat

A nyitányon hazai pályán az Ózd ellen mérkőznek Szlovenszki Tiborék. A vasárnapi matinén (kezdés 11 órakor) ellenfél a szuperligából esett ki, de a legmagasabb osztályban is alaposan megfiatalított csapattal szerepelt, így az NYTK-nak illő lenne itthon tartania a két pontot. Meg aztán az immár hat és fél esztendeje tartó hazai veretlenségi sorozat is kötelez, a várhatóan jó szereplést most is erre alapozza a csapat. A tabellán viszont akkor lehet igazán haladni, ha idegenben is gyűlnek a pontok, ebben feltétlenül előrelépésre van szükség a korábbiakhoz képest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!