szon-sportoldal

2012.08.23. 10:39

Nagy meglepetés a nagyok között

A Nyíregyházi Tenisz Akadémia teniszezője, Nagy Hanna az idősebbek között szerezte meg az elsőbbséget, saját kategóriájában a harmadik helyen végzett Szentesen.

A Nyíregyházi Tenisz Akadémia teniszezője, Nagy Hanna az idősebbek között szerezte meg az elsőbbséget, saját kategóriájában a harmadik helyen végzett Szentesen.A sulikezdés előtti utolsó hosszú hétvégét a versenyzésre fordította Nagy Hanna, és a Nyíregyházi Tenisz Akadémia versenyzője cseppet sem bánta meg, hogy elindult a szentesi Gravo-Mix-kupán, hiszen két kategóriában is szép sikereket ért el.

A 13 éves versenyző korosztályában, az L14-ben az elődöntőig jutott, ahol a későbbi tornagyőztes, Mészáros Lottitól szenvedett vereséget, így a harmadik helyen végzett. A nagy meglepetést az L16-ban szolgáltatta Hanna, hiszen az idősebbek között valamennyi indulót maga mögé utasítva szerezte meg első tornagyőzelmét ebben a korosztályban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!