szon-sportoldal

2012.09.27. 08:40

Végre elöl is pontosak voltunk

Osztálykülönbséggel sorsolták össze az NB I-es Kecskemétet és az NB II-es Nyíregyházát a Magyar Kupában.

Osztálykülönbséggel sorsolták össze az NB I-es Kecskemétet és az NB II-es Nyíregyházát a Magyar Kupában.A lassan tavaszi formába kerülő Szpari a bajnokságban már hozza a tudáshoz igazítható eredményeket, de a magabiztos játékból még hiányzott az eredményesebb támadójáték. A fiúk nem felejtettek el focizni, csupán a mezőnyben kidolgozott helyzeteket szerencse, vagy összpontosítás hiányában nem sikerült gólra váltani.

No, ennek vetett véget a szerda derbi, ahol Germán Tamás tökéletes fejessel biztosította, hogy előnyel vonuljunk pihenőre, a második játékrészben aztán beindult a gólszóró, köszönhetően Petneházi Márknak, akinek pontrúgásaiból két találat született, majd a mesterhármast egy árnyékék helyzetében leadott erős lövés tette teljessé. Nyert a csapat, magabiztos volt, és mindezt úgy, hogy Montvai és Pákolicz a padon ült. Remélhetően a csapat körül kialakult nyugodt építő jellegű légkör segíti a fiatalok beépülését, és sikerül teljesíteni azt tervet, hogy középtávon stabil hátterű, megyei kötődésű játékosok feszítsenek a piros kék mezben.

Az utóbbi hetekben kirobbanó formában van Csorba Szabolcs, és szerdán sajnos több pontatlan indítást kapott, de amikor lábra jött a labda, a kecskeméti védők fogcsikorgatva rohantak hátra, mert Szabi igazolta, lendületbe kerülve egy védő nem elég a megállításához.

Kíváncsi, mit mondott a meccs után a három gólos Petneházi Márk? Nézze meg videónkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!